Požiare, pomoc mačke a otváranie rodinného domu

0 15

Vo štvrtok 15. augusta 2019, krátko po 10-tej hodiné doobeda, bola jednotka Hasičskej stanice Púchov vyslaná na pomoc mačke, ktorá vypadla z balkóna. Mačka padla na striešku a majiteľka sa k nej nemohla dostať. Hasiči sa k nej dostali pomocou rebríka a odovzdali ju majiteľke.

V sobotu 17. augusta 2019, v čase približne o 21.50 hod. v noci, boli hasiči z Púchova vyslaní k otvoreniu rodinného domu v obci Lednica. Po otvorení sa vo vnútri nachádzali dve osoby ktoré nejavili známky života. Miesto odovzdali polícii a vrátili sa na základňu.

V utorok 20. augusta 2019, v čase približne o 14.10 hod. poobede, bola jednotka Hasičskej stanice Púchov vyslaná k ohlásenému požiaru v Dolných Kočkovciach. Jednalo sa o požiar slamy po žatve, ktorý hasiči úspešne zlikvidovali.

V ten istý deň, v čase približne o 20.20 hod. večer, boli hasiči z Púchova vyslaní k požiaru v obci Beluša. Po príchode na miesto zistili, že sa jednalo o neohlásené spaľovanie ovocných konárov. Zodpovednú osobu poučili a vrátili sa späť na základňu.

Pridať odpoveď

Váš email nebude zverejnený...

Odoslaním Vášho príspevku súhlasíte s Pravidlami diskusie.