23.04.2024, meniny má
21. augusta 2019

Máte obchodného ducha a hľadáte prácu, ktorá vás bude baviť? BILLBOARDOVO hľadá manažéra predaja

Máte obchodného ducha a hľadáte prácu, ktorá vás bude baviť? BILLBOARDOVO hľadá manažéra predaja
Zdroje: pexels.com, FB BILLBOARDOVO
reklama

BILLBOARDOVO s.r.o. je outdoorová spoločnosť, ktorá poskytuje na prenájom reklamné plochy a ponúka služby a servis s tým súvisiaci. Je  mladou a dynamicky sa rozvíjajúcou spoločnosťou, ktorej najväčšou prioritou je spokojnosť klienta. Zameriavajú sa na poskytovanie komplexných služieb v oblasti outdoorovej reklamy od návrhu kampane, produkciu až po samotnú realizáciu. Spoločnosť sa nachádza priamo v Seredi a nového kolegu hľadajú na plný pracovný úväzok.

Ide o mladý pozitívny kolektív, ktorý do svojho tímu hľadá sales managera. Na túto pozíciu vám stačí stredoškolské vzdelanie s maturitou v ekonomickom odbore alebo marketingovej komunikácii a jeden rok praxe. Mali by ste mať pokročilé počítačové znalosti v programoch Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Microsoft PowerPoint; úroveň expert v programe Microfost Word a základy grafického programu CorelDRAW. Nevyhnutná je aj znalosť anglického jazyka na úrovni B2 (stredne pokročilý) a vodičský preukaz typu B, keďže k tejto pozícii patrí aj služobné auto.

Zdroj: pexels.com

Čo je náplňou práce sales managera v tejto spoločnosti?

  • aktívne vyhľadávanie potenciálnych zákazníkov
  • starostlivosť o existujúcich zákazníkov
  • tvorba ponúk podľa požiadaviek klienta
  • komunikácia s obchodnými partnermi, dodávateľmi
  • poradenstvo zákazníkom v oblasti reklamnej kampane a ponúkaných služieb
  • vedenie administratívnej agendy
  • tvorba reportov pre nadriadeného
  • účasť na obchodných stretnutiach

Predovšetkým vám nesmie chýbať kreativita, iniciatívny prístup a flexibilita. Spoločnosť BILLBOARDOVO hľadá osobu s obchodným duchom, ktorá vie rozvíjať existujúce obchodné vzťahy, a tiež aktívne vyhľadávať nové obchodné príležitosti na trhu. Požadujú tiež samostatnosť, vysokú úroveň komunikácie (telefón, e-mail, osobné prezentácie) a proaktívny prístup.

reklama

zdroj: pexels.com

Spoločnosť BILLBOARDOVO s.r.o. ponúka základnú zložku mzdy (brutto) 900 eur a k tomu pohyblivú zložku v závislosti od dosiahnutých výsledkov. Okrem toho ponúkajú svojim zamestnancom možnosť profesionálneho rozvoja, pružný pracovný čas, služobný automobil a mesačnú variabilnú zložku.

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania je 15. september 2019, čiže na zaslanie životopisu vám zostáva ešte 26 dní. Svoje životopisy môžete zasielať cez tento odkaz, na ktorom nájdete aj všetky kontaktné údaje spoločnosti alebo priamo na mail filova@billboardovo.sk.

Zdroj: FB BILLBOARDOVO

Zdroj: FB BILLBOARDOVO

Zdroj: FB BILLBOARDOVO

Zdroj: FB BILLBOARDOVO

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: profesia.sk
Zdieľať na Facebooku