Takto si predstavujú muži ideálne prvé rande!

Nič nie je čiernobiele a vďaka nedávnej štúdii si môžeme konečne prečítať, ako podľa mužov vyzerá dokonalé prvé rande.

20.08.2019 12:00
romantika, rande, láska Foto:
Humor funguje vždy! Predovšetkým ženy láka stretnúť vtipného partnera znova.
debata (3)

Do mužských hláv nemôžeme nahliadnuť, hoci niekedy by sme to veľmi rady urobili. Najmä, ak ide o témy typu milostný život, prvé rande, láska, zvádzanie, zaťažujeme si hlavy takýmito a podobnými otázkami: Mala by som zaplatiť účet? Alebo: Prečo nechce ísť ku mne? Štúdia lekárskej spoločnosti Zava zisťovala od viac ako tisíc žien a mužov nielen z Európy, ale aj z Ameriky, aké sú ich očakávania od prvého rande. Tu sú výsledky:

Miesto stretnutia

So 77 percentami jednoznačne vyhrala reštaurácia, na druhom mieste sa so 67 percentami umiestnila kaviareň. 61 percent mužov si vie predstaviť prvé stretnutie s neznámou dievčinou niekde vonku (na pláži, v parku, v meste…), 53 percent volí bar a len 45 percent kino.

Čo sa týka miesta stretnutia, ženy s mužmi sa približne zhodujú. 75 percent žien je za reštauráciu alebo kaviareň (77 percent). Obe sú neutrálne miesta na prvý dôležitý rozhovor, na prvé spoznávanie. Rozdielny názor už majú ženy na bar. Až 53 percent mužov sa tu cíti s neznámou slečnou dobre, v opačnom garde je to len 45 percent žien. K miestam prvého stretnutia, ktoré vôbec nie sú obľúbené, patria naopak svadby, sex kluby ale tiež diskotéky!

Sex – áno či nie?

Takže ak chcete získať extra body navyše, alebo máte na mysli iba jednu vec, mali by ste svojmu nádejnému objektu navrhnúť miesto stretnutia bar. Keď už hovoríme o sexe, 76 percent Európanov a Američanov by sa vyspalo po prvom stretnutí so svojou novou partnerkou. U žien je situácia iná. Len 42 percent Európaniek a 37 percent Američaniek vníma sex po prvom rande ako „možnosť“.

Téma konverzácie:

Humor funguje vždy! Predovšetkým ženy láka stretnúť vtipného partnera znova. Síce je to čudné a možno nelogické, rady sa s mužmi rozprávame na tieto témy:

Expriateľ/ka
Sexuálne preferencie
Zdravotné problémy
Politika a náboženstvo

Cesta k druhému stretnutiu:

Ženy sa často pýtajú, prečo sa muž po prvom rande náhle odmlčí, už sa neozve, nenapíše… Možno nasledujúci zoznam prinesie do tmy trochu svetla, pretože tu je desať najlepších dôvodov, prečo sa muži ženám odmlčia a po druhom stretnutí už netúžia.

Nedostatočná telesná hygiena
Neslušné správanie k čašníkovi
Nie je môj typ
Chýba jej humor
Nič nehovorila
Hovorila o svojom ex
Príliš veľa pila
Počas rande telefonovala alebo vypisovala správy
Príliš veľa rozprávala
Neslušne jedla

Dobrými dôvodmi pre ďalšie stretnutie je dobrá nálada, úžasný humor, úprimný záujem, často dokonca aj rovnaký názor a prvá pusa. Mimochodom, bozkávanie je dôležitejšie pre mužov (62 percent) ako pre ženy (41 percent). Ďalšími bonusovými bodmi sú dochvíľnosť, zdvorilosť a užitočnosť.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #rozhovor #humor #kaviareň #prvé rande #pusa

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...