Unsplash
StoryEditor

Svoj boj o život zvládla. Predčasne narodená dcérka Martina Šmahela je už v náručí svojho ocka

20.08.2019, 09:30
Celebrity
Len pred niekoľkými týždňami zažil Martin Šmahel obrovskú radosť a strach zároveň. Záchranka, v ktorej sa nachádzala jeho predčasne narodená dcérka, totiž mala autonehodu.

Moderátor sa s novinou, že sa stane dvojnásobným otcom, pochválil na sociálnej sieti, až keď sa malá Emka narodila. Dievčatko však prišlo na svet o niekoľko týždňov predtým, ako malo, a tak musela byť umiestnená v inkubátore, kde doslova začal boj o život. Osud však mladej rodinke s bojovníčkou udelil ďalšiu ranu - pri prevoze do nemocnice do sanitky narazilo auto.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Aj keď sa na týchto fotkách doširoka neusmievam (ako obvykle), pretože sme ich fotili pri rozhovore na vážne témy, napriek tomu vám chcem cez ne odovzdať zopár mojich postrehov: Keď sa ma niekto opýta, či verím v Boha, odpoviem: verím v dobro, verím v seba, verím v to, že my sme strojcami svojho šťastia a vkladám do svojho konania maximálne úsilie a pozitívne myšlienky. Ak chcete, verte v nadpirodzeno - ak vám to pomáha. No nezabúdajte veriť hlavne v seba, bez tejto základnej sebadôvery ale aj sebalásky sa podľa mňa nedá byť vnútorne úspešný a spokojný. (K tejto téme si ma trochu naviedol ty @janylandl svojím posledným postom a som rád, že máme podobné myslenie /aj podobné stravovanie ??/) Ako ste na tom vy? V čo veríte? Som zvedavý na dúfam pestré odpovede ?

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Šmahel (@martinsmahel),

​Nakoniec sa však všetko na dobré obrátilo. Dôkazom toho je najmä dojemný záber, ktorý zverejnil fitness tréner. ,,Rastieme, dýchame, papáme, odolávame, veríme, dávame si navzájom energiu a tešíme sa všetci spolu, ako rodina,'' napísal k fotografii, kde drží drobné bábätko. 

,,Toto malé dievčatko ma toho tak veľa naučilo, a pritom je so svojimi 1200g len necelé 2 mesiace na svete. V skutočnosti tieto slová cezo mňa píše Emka. Ona nám ukazuje, že tu chce byť s nami a prelieza všetky prekážky ako silný leopard. A my ju v tom silno povzbudzujeme,'' dodal k ďalej fotografii, z ktorej žiari obrovská láska. Malej bojovníčke, ale aj jej rodičom, prajeme všetci veľa zdravia, šťastia a mnoho síl.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Rastieme, dýchame, papáme, odolávame, veríme, dávame si navzájom energiu a tešíme sa všetci spolu ?‍?‍?‍??? ako rodina ? Život nám prináša skúšky, ktoré naše cesty nasmerujú podľa našich rozhodnutí. My sme strojcami svojho osudu, šťastia a spokojnosti. Dôležité je to, ako sa rozhodneme myslieť a konať, či zabojujeme v ťažkých chvíľach a vydáme sa svojou vlastnou cestou. Nenechajte si do svojho života kecať od druhých. Každý si ho riadime sami a sme zaň zodopvední. Toto malé dievčatko ma toho tak veľa naučilo, a pritom je so svojimi 1200g len necelé 2 mesiace na svete. V skutočnosti tieto slová cezo mňa píše Emka. Ona nám ukazuje, že tu chce byť s nami a prelieza všetky prekážky ako silný leopard. A my ju v tom silno povzbudzujeme.

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Šmahel (@martinsmahel),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 12:57