Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. august 2019

Styling plaviek na 5 spôsobov

Čo si obliekate, keď sa vydáte na pláž? Plavky sú samozrejmosťou, no prehodíte cez nich zaujímavé šaty, alebo plážovú tuniku?

Styling plaviek na 5 spôsobov

Čo si obliekate, keď sa vydáte na pláž? Plavky sú samozrejmosťou, no prehodíte cez nich zaujímavé šaty, alebo plážovú tuniku? My vám však prezradíme, ako vytvoríte zaujímavé a fotogenické outfity s použitým bežných kúskov, ktoré zaručene nájdete vo svojom šatníku.

Milkmaid top

Podľahli ste aj vy trendu milkmaid topov? Ak áno, vytiahnite ich aj na pláž či k bazénu. Jeho jemný vzhľad a ľahký materiál vás uchráni pred rozpáleným slnkom a poslúži vám aj ako cover-up v prípade, že vybehnete na ľahký obed či drink.

@weworewhat

Sako

Komu by napadlo ťahať sako na pláž? Je síce pravda, že ide o netradičný výber kúsku na slnenie, avšak neutrálny ľanový model vám naozaj urobí službu. Môžete ho využiť ako šaty a previazať v páse alebo ho noste rozopnutý. V oboch prípadoch máte postarané o chic outfit.

2@emily_luciano

Šortky a košeľa

Džínsové šortky v kombinácii s košeľou zviazanou v páse sú kombináciou, ktorá nás nemusela dlho presviedčať. Vyberte si farby, aké preferujete, košeľu môžete zladiť s farbou plaviek, alebo naopak, vyberte si kontrastné farby.

3@giizeleoliveira

Classy Lady

Slamený klobúk a oversized okuliare sú to, čo sa postarajú o vytvorenie “instant lady” looku. Kombinujte ich s nadčasovými, elegantnými modelmi plaviek v prípade, že chcete vytvoriť sofistikovaný vzhľad.

4@iamnotsorrydarling

Boho Vibe

Bohémsky outfit vytvoríte veľmi jednoducho. V prvom rade majte na mysli, že čím viac prírodných elementov a neutrálnych farieb tým lepšie. Nezabudnite na slamené kúsky, prútené detaily a sieťované materiály. Pletené alebo háčkované šaty či topy v kombinácii s košíkom a klobúkom sa postarajú o dokonalý efekt.

5@priscyescoto

Foto: Instagram

977

Súvisiace články