Dokonalá fotka do zoznamky! Takto zaujmete opačné pohlavie, tvrdí odborník

Internetové zoznamky. Aplikácie na randenie v telefóne. Ovládajú dnešný svet vzťahov mladej generácie, ale nie je už nič výnimočné, ak sa pomocou nich zoznamujú aj štyridsiatnici či vyššie vekové kategórie.

20.08.2019 07:00
Ak chcete dosiahnuť úspech pri zoznámení sa na... Foto:
Ak chcete dosiahnuť úspech pri zoznámení sa na internete, mali by ste dbať na detaily.
debata (2)

Digitálny priestor sa stal jedným veľkým zoznamovacím večierkom. Nie každý si však na ňom aj zatancuje. Mnoho ľudí sa snaží zaujať čo najviac potenciálnych partnerov alebo partneriek. A div sa svete, existuje k tomu aj kľúč. Tvrdí to aspoň David Vermeulen, zakladateľ exkluzívnej zoznamovacej aplikácie The Inner Circle, ktorého cituje britský Daily Mail.

Podľa Vermeulena je základ dobrá zoznamovacia fotografia. Musí mať niekoľko atribútov, aby zaujala čo najväčší počet potenciálnych partnerov. Takže ako by mala vlastne vyzerať?

Ženy

Základom je kvalitná fotografia, ideálne štúdiová alebo fotografia, ktorú vám urobila kamarátka. Ale s dobrým svetlom. Pozor na tmavé fotografie! Záber by vás mal zachytávať s príjemným úsmevom, väčší úspech majú ženy, ktoré majú vlasy padnuté na plecia ako tie, ktoré si ich vyčešú smerom nahor. Síce môžete použiť jemný filter, ale opatrne, mali by ste na fotke vyzerať rovnako ako v civile. A určite nefiltrujte záber tak, že to na prvý pohľad vidieť! Určite sa skúste vyhnúť selfie záberom a určite nerobte do záberu „kačacie“ špúlenie pier.

zväčšiť Prvá fotografia na internetovej zoznamke je... Foto: SHUTTERSTOCK
Prvá fotografia na internetovej zoznamke je vždy najdôležitejšia. Prvá fotografia na internetovej zoznamke je vždy najdôležitejšia.

Muži

U mužov platí podobné ako u žien, mali by byť prirodzení bez umelých zásahov filtrov alebo retuše. Ideálny je priamy pohľad do objektívu a dobré svietenie, ktoré zvýrazní vaše črty tváre. Lepšie vraj je, ak si muži dajú dolu okuliare. Ak ich však nosia denne, je dobré odfotiť sa aj s nimi, pretože tak dajú o sebe reálnu predstavu ženským proťajškom. Muž by mal byť upravený, na ženy vraj najlepšie funguje, ak má muž jemné, no udržiavané strnisko. Ani v mužskom prípade nefungujú na ženy na zoznamkách selfie zábery. Určite by ste si nemali robiť momentky v kúpeľni alebo šatni fitness-centra hore bez. Teda, ak nechcete zbaliť tínedžerku.

Potom prichádzajú, samozrejme, na rad aj ďalšie fotografie, ktoré sú dnes už bežnou súčasťou zoznamiek. Zakladateľ jednej z nich odporúča, aby takéto zábery zachytávali to, čo máte radi, čomu sa venujete, čo je pre vás hobby či radosť. Nebojte sa teda zverejniť aj zábery z dovolenky, športových aktivít, výletov v prírode či napríklad aj z hudobného festivalu.

Ale pozor! Premyslite si dobre svoj výber. Vlastný pud „cenzúry“ vám napovie, aké zábery voliť. Určite nie také, kde ste napríklad so skupinkou kamarátov zjavne pod parou, alebo s kamoškami v bláznivom smiechu v nočnom klube.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #internet #výber #fotografia #zoznamka #partneri

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...