Stana TOPOLSKA
StoryEditor

Dominika Richterová si zahrá mafiánovu milenku. Tentokrát bude na strane zla

19.08.2019, 14:00
Celebrity
Stretli sme sa počas nakrúcania Za sklom III a zas som si uvedomila, že herectvo je niekedy extrémne náročné. Dominika stihla s novým kolegom prehodiť len pár slov a už si s ním išla zahrať milostnú scénu.

Dominika Richterová hrá v tretej sérii Za sklom Moniku Schön, finalistku súťaže krásy a milenku talianskeho mafiána Badalu. Jeho meno nie náhodou pripomína aktéra káuz, ktoré v realite otriasli aj politikmi na najvyšších miestach. A tak sa nemožno diviť, že zo strachu z neho, ale aj pre peniaze, je Monika ochotná urobiť všetko, čo jej prikáže.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@peterzakovic #peterzakovic #photo #picture #art #beautiful #picoftheday #photooftheday #color #moment #vlasymifarbi @bobo_lassu

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Richterová (@dominikarichterova),

Prvá scéna

Ťažko si Dominiku predstaviť v úlohe vypočítavej milenky, najmä ak nám ju myseľ podsúva v podobe milej Andrejky zo Susedov. „Je pravda, že tentoraz v seriáli Za sklom III budem na strane zla, ale som veľmi rada, že môžem byť malou súčasťou tohto projektu. Oslovilo ma, že sa dotýka aktuálneho diania na Slovensku.“ Dominika prezrádza, že si zahrá len v troch častiach, ale scenár série ju zaujal tak veľmi, že si ho prečítala celý. Priznáva, že teraz je síce trochu nervózna, veď ju čaká prvá scéna s Badalom, ktorého hrá srbský herec Predrag Bjelac a len pred chvíľou sa stretli v karavane. „Je však milý. Hovorí po česky, keďže už niekoľko rokov pôsobí v Česku, a je to veľmi sympatický pán,“ dodáva.

Dobrá partia

Dominika bude mať pracovne hektické leto, lebo nakrúca ďalšie dva seriály, Susedov a Prázdniny, no prácu na oboch si pochvaľuje. „Susedov nakrúcame už dva roky, takže s kolegami o sebe už veľa vecí vieme, v mnohom si pomáhame a sme čoraz väčšími kamarátmi. Nedá sa povedať, koho mám najradšej, lebo každý je iný, špecifický a s každým si nájdem spoločné témy. Zuzku Tlučkovú(Zuza) beriem už skoro ako vlastnú maminu, mám ju veľmi rada. Viki Ráková (Ildikó) aj Kika Pírová (Milka) sú zas veľmi dobré kamarátky. My baby máme spoločnú šatňu, ale cez prestávku za nami chodia aj chlapi (Peter Marcin a Andy Kraus alias László a František) a preberáme rôzne témy, divadelné, televízne, všelijaké…Naše vzťahy prerástli do súkromnej roviny a to je na tom krásne, že sa cítime dobre aj na pľaci. Hoci sa tam niekedy udejú nepríjemné veci, viem, že mám okolo seba ľudí, o ktorých sa môžem oprieť. Sme veľmi dobrá partia, ktorá začína od maskérov cez osvetľovačov, kostymérky…“

Chýbal by mi

V Prázdninách hrá Dominika študentku Katku, ktorá v lete pomáha otcovi na salaši. V predchádzajúcej sérii sa začal rozvíjať jej vzťah s Lišákom (Pavel Liška), hosťom z Česka, a v tej najnovšej, ako naznačuje, v ňom bude pokračovať. „Naše postavy čaká niečo veľmi romantické, myslím, že sa na to diváci môžu tešiť. Len práve preto nemôžem prezradiť viac.“ No ako vníma Pavla Lišku, v Česku veľmi populárneho herca, mimo kamery? „Je veľmi príjemný človek a ešte zaujímavejší typ muža, akého som zatiaľ nestretla. Skrátka, je voľnomyšlienkar, motorkár... Neviem si však predstaviť, že by som takého mala doma, pretože stále niekde lieta. Asi by som sa o neho bála a chýbal by mi,“smeje sa.

Zajačik

Dominika je teraz single, no nie je celkom sama, lebo doma má trpasličiu králičku menom Bobulka. Televízni diváci ju mohli vidieť aj v Susedoch ako Andrejkinho zajka Rogera, ktorý takmer skončil na smotane. Dominika si myslí, že Bobulka dokáže vycítiť jej náladu a podľa toho je aj ona pokojná alebo naopak. Mnohokrát ma dokáže v noci strážiť vedľa postele alebo na nej. Prípadne si vynucuje moju prítomnosť, aby sme sa cítili lepšie. Viem, znie to smiešne, ale zvieratká naozaj dokážu byť empatické, keď ich začneme viac vnímať aj my, a Bobulka je naozaj špecifická. Pravda je, že sme si toho veľa prežili. Pred rokom totiž absolvovala operáciu a mala veľké ťažkosti, ale zvládli sme to, takže sme na seba oveľa viac naviazané. Nebyť môjho obiehania po klinikách a rozhodnutia ísť k odborníkovi do Česka, už by som ju nemala.“ Bobulka je dokonca veľmi obľúbená aj na Dominikiných sociálnych sieťach. „Často sa mi ju podarí natočit alebo odfotiť vo veľmi vtipných momentoch. Je to osobnosť a moja najvernejšia kamoška.“

Sama na dovolenke

Dominika prvýkrát cíti, že by chcela dovolenku stráviť sama. „Mala som náročný rok, preto potrebujem pokoj od ľudía usporiadať si myšlienky…Chcem aj čítať knižky, učiť sa nejaké texty... Na budúci rok mám magisterské štátnice, takže to bude zase náročné. Pozerala som si už nejaké domčeky v Chorvátsku, ktoré by vyhovali mojej predstave o pokojnej dovolenke, ale zistila som, že mojím starým autom by bola cesta riskantná, takže najprv ho musím vymeniť. Neviem, či sa mi podarí všetko zorganizovať v správnom čase, ale verím, že všetko bude tak, ako má byť. Plánujem byť aj s rodinou, takže voľno si určite užijem príjemne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 23:31