Švidraňová má doma malého herca: Syn bol pred kamerami už ako 3-mesačný

Herečka a speváčka Barbora Švidraňová je mamou ročného syna Gabriela, s ktorým si ešte vychutnáva leto plnými dúškami, dovolenka pri mori ich ešte len čaká.

19.08.2019 13:00
debata

Ako syn Barbory Švidraňovej zvláda, keď mamina odchádza z domu? Ako sa mu páčilo pred kamerou? Pozrite si v TV Pravda.

Video

Herečka a speváčka si od svojich materských povinností občas odskočí pred kamery či na pódium. „V júli som nakrúcala komediálny seriál pre televíziu JOJ a teraz si užívam druhú polovicu prázdnin, keď mám voľno,“ opísala sympatická ryšavka, ktorú diváci poznajú zo seriálov Panelák, Búrlivé víno či Atletiko Cvernofka.

Jej syn si dokonca už ako niekoľko-mesačný zahral pred kamerami, stal sa súčasťou klipu k skladbe „Príď domov“, ktorý uzrel svetlo sveta v decembri. „Vtedy mal tri mesiace a zvládal to dobre, takže uvidíme, čo z neho bude, ale zdá sa mi, že nejaké muzikantské nadanie v sebe má,“ teší sa herečka, ktorá by bola rada, keby ho nejaký druh umenia chytil aspoň ako hobby.

Ako malý Gabriel reaguje, keď jeho mamina odchádza z domu pracovať? „Keďže bývame s mojimi rodičmi aj s babkou, keď odchádzam, vždy ho strážia ľudia, ktorých pozná a má rád. Dokonca mi pri mojom odchode z domu kýva so slovami: ‚pá pá už choď‘,“ prezrádza spokojná mama s úsmevom a dodáva, že už čoskoro čaká Gabriela veľký krok: „Pôjde do jaslí, tak uvidíme, ako to zvládne.“

Barbora Švidraňová so synom Gabrielom vo videoklipe:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #materské povinnosti #Barbora Švidraňová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...