Peťa Vlhová je v tom až po uši, šťastná a zamilovaná!

Aké slová adresovala svojmu miláčikovi? Petra Vlhová konečne našla veľkú lásku a toto leto si užíva s o to väčšou radosťou.

Krátko po konci úspešnej sezóny na svojom Instagrame zverejnila video dňa, na ktorom odtajnila identitu nového partnera. Odvtedy sa k tomu viac nevyjadrovala a až v týchto dňoch prelomila mlčanie pekným vyznaním.

Môj najúžasnejší muž na svete

Vlhová od zoznámenia sa so svojim priateľom viditeľne žiari. Na fotografiách sa tvári veľmi šťastne a spokojne. Po dlhom otáľaní sa nakoniec rozhodla prelomiť mlčanie a k jej vzťahu s Michalom Kyselicom sa vyjadrila prostredníctvom Instagramu.

„Môj najlepší parťák, moja najväčšia láska, moja podpora a hlavne môj najúžasnejší muž na svete,“ napísala Petra k záberu z auta, na ktorom sa túli k svojmu novému partnerovi.

Doteraz sa o ňom vyjadrovala len striedmo a sociálne siete zaplnila len malými náznakmi, ktoré viedli k odhaleniu ich vzťahu. Až teraz prehovorila viac a hneď svojmu milovanému pripravila pekné prekvapenie s úprimným vyznaním.

Fotogaléria
Zdroj: Instagram Petra Vlhová
Fotogaléria
Zdroj: Instagram Petra Vlhová

Kto je Michal Kyselica?

Michal Kyselica má rovnako ako Petra Vlhová blízko k športu. Kedysi hrával profesionálne futbal, ale jeho kariéru mu prerušilo zranenie. Kvôli nemu sa už viac nevrátil na trávniky a začal sa venovať motivačnej literatúre.

Časom i on sám napísal knihu Prekonaj svoj limit, v ktorej učí ľudí ako sa dostávať cez prekážky a splniť maximum svojich cieľov.

V súčasnosti pracuje ako motivátor a tréner, ktorý sa venuje mnohým prominentom. Pod jeho vedením istý čas trénovali aj Rytmus a Martin Škrtel.

Exotika i ochladenie na tréningu

Ostatná sezóna vyšla našej lyžiarke nad očakávania dobre. Preto si hneď po jej skončení dopriala dovolenku, na ktorej načerpala novú silu do ďalšej prípravy.

V lete sa jej podarilo okrem Srí Lanky navštíviť aj Barcelonu, kde si pred sezónou užila trochu tepla. Pomedzi to už naštartovala aj tréningový proces.

Časť predprípravy absolvovala na rodnom Liptove a v talianskom stredisku Stilfser Joch sa už postavila aj na lyže a prešla pár tunajších zasnežených svahov.

Diva.sk Toto nebude priateľský rozvod! Z veľkej lásky zostali polroka po svadbe iba krivdy