Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 13. august 2019

Zázrak na počkanie


Priekopnícka značka NIOD spôsobila v kozmetickom priemysle hotovú revolúciu. Za zložitými názvami produktov sa skrývajú vysoko efektívne séra, ktorých výsledky si všimnete nielen vy, ale aj vaše okolie.

Zázrak na počkanie


Priekopnícka značka NIOD spôsobila v kozmetickom priemysle hotovú revolúciu. Za zložitými názvami produktov sa skrývajú vysoko efektívne séra, ktorých výsledky si všimnete nielen vy, ale aj vaše okolie. Majú len jeden háčik, keď vyskúšate jedno, onedlho budete chcieť všetky.  



@smartbeauty.sk

Copper Amino Isolate Serum2Copper Amino Isolate Serum 2 : 1 (v skratke CAIS)


NIOD odporúča toto peptidové sérum ako prvé, ktorým by ste mali začať. Peptidy fungujú na pleť ako taký všestranný „naprávač“. Pomáhajú jej lepšie sa vyrovnať sa s následkami, keď trpí pôsobením slnečného žiarenia, znečisteného životného prostredia, teplom, chladom či všetkými možnými procedúrami, ktoré podstupujeme. Výsledkom bude zlepšenie textúry pleti, tónu pleti a nerovnomernej pigmentácie, zmenšenie pórov a obnovenie mladistvého zdravého jasu pleti.



Multi Molecular HyaluroMulti Molecular Hyaluronic Complex (v skratke MMHC)


Každá pleť potrebuje hydratovať a toto sérum je absolútna bomba. Do pleti „prepašuje“ až 15 foriem kyseliny hyalurónovej s rôznymi veľkosťami molekúl, vďaka čomu jej poskytne veľmi intenzívnu hydratáciu. Výsledky na pleti budete vidieť hneď, pleť bude jemnejšia na dotyk, bez šupiniek a bude pôsobiť mladším a sviežejším dojmom. 



Photography Fluid Opacity 12 Photography Fluid, Opacity 12 % (v skratke PF)


Najpredávanejším NIOD produktom je bezpochyby toto bezfarebné fluidum, vďaka ktorému bude vaša pleť vyzerať ako po 24-hodinovom spánku. Pôsobí na pleť ako skutočný fotografický filter, ktorý za pár sekúnd pretransformuje pleť do bezchybného stavu. Pleť bude po aplikácii odrážať svetlo tak, aby vyzerala zjednotene a pôsobila zdravším rozjasneným tónom. 





Fractioned eye contour concentrateFractionated Eye Contour Concentrate (v skratke FECC)


Ak potrebujete riešiť vačky pod očami, tmavé kruhy okolo očných kontúr, opuchnuté oči alebo stratu elasticity očného okolia, siahnite po tomto hyperkoncentrovanom sére, ktoré kombinuje až 28 klinických technológií s peptidmi a kyselinou hyalurónovou. Stačiť vám bude jedna kvapka na obidve oči. 



NIOD produkty predáva v Česku a na Slovensku e-shop www.beautysecret.sk

2408

Súvisiace články