Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. august 2019

Plavky pre každý typ postavy

Ako znie prvé pravidlo pri výbere plaviek? Musíte sa v nich cítiť komfortne.

Plavky pre každý typ postavy

Ako znie prvé pravidlo pri výbere plaviek? Musíte sa v nich cítiť komfortne. Nezáleží na tom, aký máte typ postavy, obliecť si môžete presne to, čo sa vám páči, no výsledok musí byť sebavedomý a príjemný. Preto vám nebudeme radiť aké plavky si vybrať v prípade, že máte postavu typu “jablko” či “obdĺžnik,” ale v prípade, že chcete zvýrazniť váš osí driek, alebo vtedy keď sa necítite na odhaľovanie.

Chcete opticky vybalansovať postavu

Pokiaľ máte pocit, že by vašej postave prospelo vybalansovanie proporcií, stavte na hru vzorov a jednoliatych farieb. V prípade, že máte širšie boky a útly vŕšok tela, upozornite na vrchnú časť zaujímavým vzorom alebo aplikáciami ako volány, flitre či kryštáliky. Medzi potlačami pokojne choďte do kvetín alebo zvieracích vzorov. Spodnej časti zase prenechajte jednofarebné nohavičky, ktoré môžete ale nemusíte farebne doladiť s vrchým dielom. Ak chcete dodať objem vašim bokom, najväčšiu službu vám urobia horizontálne prúžky, a extra efekt urobí zaväzovanie na bokoch.

 @camillecharriere

Chcete sa cítiť pohodlne s väčšími prsiami

Dobrou správou je, že aktuálne trendy podporujú aj plnšie hrudníky, nosia sa nielen kosticové modely, ale aj úsporné trojuholníčky. Našim najobľúbenejšou voľbou sú však štýlové, športové plavky. Nielenže poskytujú maximálne pohodlie, ale aj podporu. Navyše sú veľmi obľúbené medzi influencerkami aj modelkami a hodia sa všetkým veľkostiam pŕs. Jednoducho sú praktické a chic.

2@gypsea_lust 

Ak máte chuť na sexi dekolt

Niekedy má jednoducho každá z nás chuť na sexi výstrih. Ako ho vytvoriť v prípade menších pŕs? Možnože by ste ihneď najradšej siahli po push-up modeli, no ak je pre vás dôležité aj pohodlie, vyberte si radšej strategický strih. Širšie uväzovanie pod prsiami vytvorí jemne vydvihnutý efekt. Miniatúrny trojuholníkový diel, ktorý vôbec nemusí byť vystužený, sa takisto postará o sexi výsledok. Nie vždy to je totiž o objeme, ale o spôsobe, ako ku obliekaniu pristupujete. Svoje však tiež spravia napríklad transparentné detaily, volány a čipka.

3@isabellemathersx 

Ak máte chuť na viac kriviek

A čo v prípade, že máte chuť na krivky a lá Kim Kardashian? Určite ste si všimli, že jej výber plaviek podčiarkuje jej typ postavy a rovnaké triky využívajú aj modelky ako Bella Hadid. Zvoľte asymetrické modely so zaujímavými detailmi či vysoko vykrojené nohavičky. Vytvárajú efekt plnšieho zadku a úzkeho pásu. Také jednoduché a pritom efektné.

4

Foto: Instagram

1390

Súvisiace články