Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Neodolala najtrendy účesu leta, no s takouto kritikou nepočítala: Reakcia slovenskej speváčky je TOP
Zdielať na

Neodolala najtrendy účesu leta, no s takouto kritikou nepočítala: Reakcia slovenskej speváčky je TOP

Zdroj: Instagram

Možno ho už máte na hlave alebo práve premýšľate, že aj vy vyskúšate boxerské vrkoče, ktoré sú absolútnym hitom leta. Podobne ako Barbora Švidraňová, ktorá im neodolala.

Barbora si za ostatné mesiace prešla veľkou premenou. Podarilo sa jej zhodiť kilá, ktoré so sebou nosila po tehotenstve a opäť sa raz vrátila ku pre ňu najtypickejšej farbe vlasov - červenej. 

Čo o svojom synovi Barbora prezradila?

​Hoci sa talentovaná kráska dala nedávno ostrihať, uplynulo pár dní a už sa pýši novým účesom. Aj jej hlavu zdobia boxerské vrkoče, ktoré si mnohé Slovenky zamilovali a hrdo ich prezentujú. 

Barbora svoje vrkoče ozvláštnila aj červeným príčeskom a s novým účesom vyzerá super a zaujímavo. Na Instagrame jej fanúšikovia nešetrili chválou, no našla sa aj žena, ktorá s Barborinou vlasovou kreáciou nebola veľmi stotožnená a napísala jej: "Akože aj sa ti to celkom hodí, ale strašne neprirodzene to vyzerá." Speváčka dlho nepremýšľala a žene bez servítky vybalila pravdu, s ktorou sa nedá nesúhlasiť: "Prirodzená som ráno čerstvo zobudená, spuchnutá, strapatá... obyčajná. Ale myslím, že taká prirodzenosť nikoho nezaujíma, keď vyjdem na javisko...? k našej práci patrí aj toto... kostýmy, masky, mejkap, parochne... Showbiz fashion. Veď, kde inde by som si takéto veci mohla užiť, ak nie pri mojej práci. A mne sa to páči." Takto nejako si predstavujeme reakciu modernej a sebavedomej ženy, či? 

Súvisiace články

Najčítanejšie