Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vypredané čierne šaty Meghan Markle sú opäť v ponuke: Ženy si zamilovali tento strih
Zdielať na

Vypredané čierne šaty Meghan Markle sú opäť v ponuke: Ženy si zamilovali tento strih

Zdroj: Profimedia

Aspoň jedny „malé čierne“ by nemali chýbať v šatníku žiadnej ženy. Ak ste stále nenašli tie pravé pre vás, možno si obľúbite práve tieto!

Kráľovná Alžbeta II. sa oblieka do svetlých a pastelových farieb a už roky dodržiava nepísané pravidlo, že čiernu farbu nosí iba na pohreby, prípadne večerné udalosti. Kate to už roky robí rovnako, na rozdiel od Meghan, ktorá toto pravidlo úplne odignorovala.

Meghan čiernu farbu jednoducho miluje...

Vojvodkyňa zo Sussexu nie je síce taká obľúbená ako Kate, no jej šatník sa páči mnohým ženám. Možno im je sympatické aj to, že je tak trochu rebelka a oblečenie si vyberá podľa vlastných pravidiel.

Manželka princa Harryho miluje minimalistický štýl a šaty, ktoré zvýrazňujú jej siluetu. No a úplne najradšej má čiernu farbu, ktorú si obliekla už na niekoľko príležitostí, čo sa kráľovnej asi veľmi nepáčilo. Módne značky, ktorých modely Meghan nosí sú však nadšené, pretože takmer každý kúsok, ktorý mala Meghan na sebe sa krátko po tom vypredal.

Inak to nebolo ani s týmito puzdrovými čiernymi šatami Marks & Spencer, ktoré sa vypredali rýchlosťou blesku, rovnako ako čierny kabát, ktorý mala na nich. Ženy na týchto šatách oceňujú rovnako ako Meghan, to, že perfektne vytvarujú postavu a opticky ju predĺžia a hodia sa na rôzne príležitosti. Stačí ich doladiť jemnými doplnkami a perfektný outfit je na svete!

Ak sa aj vám zapáčili, ponáhľajte sa. Momentálne sú opäť v ponuke v čiernej aj krémovej farbe za 55 libier. (cca 60 eur)

https://www.instagram.com/p/BqOFIoElI61/

Marks &amp

Súvisiace články

Najčítanejšie