FOTO: Michael Douglas s manželkou Catherine Zeta-Jones navštívili Bratislavu a Šamorín

NETKY.SK • 5 August 2019, 07:01 • 2 min
FOTO: Michael Douglas s manželkou Catherine Zeta-Jones navštívili Bratislavu a Šamorín

BRATISLAVA - Michael Douglas, ako mierový veľvyslanec Organizácie Spojených národov (OSN), navštívil včera spolu s manželkou Catherine Zeta-Jones Slovensko. Sprevádzal ich šéf rezortu diplomacie Miroslav Lajčák spolu so svojou manželkou Jarmilou Lajčákovou-Hargašovou.

slovakia

left justify in out

Známy americký herec s manželkou pricestovali na Slovensko v rámci súkromnej návštevy. "Teším sa, že som mohol na pôde nášho rezortu nadviazať na náš minuloročný rozhovor v New Yorku," uviedol Lajčák po stretnutí, ktoré sa uskutočnilo v historických priestoroch Palugyayovho paláca. Rozprávali sa o aktuálnom dianí vo svete, odzbrojovaní, ochrane práv detí, ale aj o spoznávaní Slovenska.

 

 

Mirislav Lajčák sa s hercami poznal už skôr, zoznámili sa v New Yorku, kde šéf slovenskej diplomacie pôsobil vo funkcii predsedu 72. zasadnutia Valného zhromaždenia OSN. "Michael Douglas je veľmi aktívnym mierovým veľvyslancom OSN, jeho angažovanosť je veľmi prínosná a rozhovor s ním inšpiratívny. Catherine Zeta-Jonesová je zase aktívna v charitatívnych organizáciách, ktoré sa venujú ochrane práv detí vo svete. Veľmi oceňujem angažovanosť známej hereckej dvojice," uzavrel Lajčák.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona