Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
22 zatknutých chuligánov. Nedajú si nikdy pokoj?
Zdielať na

22 zatknutých chuligánov. Nedajú si nikdy pokoj?

TRENČÍN / Nie vždy prichádzajú fanúšikovia na štadión s tým, že chcú povzbudzovať. Najmä na Slovensku to poslednú dobu vyzerá tak, že divákov neláka hra, ale súperovi fanúšikovia. Naposledy sa o tom ochranka presvedčila v Trenčíne.

Snažili sa rozbiť zábrany

Zvery, ktoré v Trenčíne prišli do sektoru hostí sa v žiadnom prípade nedajú nazvať fanúšikmi. Od úvodu zápasu sa snažili rozbiť zábrany a stupídne napadnúť každého, kto im prišiel pod ruky. Trenčianska ochranka to s nervami z titanu dlho riešila iba slznými sprejmi, no v závere zápasu už bol zásah policajných ťažkoodencov nevyhnutný.

Bolo to za hranicou ľudskosti

"Naozaj, ten zásah musel prísť, pretože tam už hrozilo, že by prevalili ten plot a to si neviem predstaviť," hovorí generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček. Trenčania pochopiteľne zvažujú, že nitrianskych fanúšikov na svoj štadión viac nepustia.

"Pre mňa to bolo absolútne za hranicou ľudskosti, pretože títo ľudia už v živote nemôžu vstúpiť na štadión, nielen u nás, ale kdekoľvek inde," dodáva Rybníček. Výsledkom je 22 zatknutých, a to kluby v Corgoň lige odohrali iba prvé kolo.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články