Princ z rozprávky Tri oriešky pre Popolušku, herec Trávníček premýšľa o smrti, z jeho slov mrazí!
18 | 08 | 2019 I František Németh

Pavel Trávníček (68) priznal, že s rastúcim vekom si čím ďalej viac uvedomuje, že tu nebude večne. Herec si stárnutie všíma o to viac, pretože vychováva syna Maximiliána (2,5), ktorý mu rastie pred očami.


Legendárny princ z Troch orieškov pre Popolušku prezradil, že o pominuteľnosti ľudského života uvažuje čím ďalej viac. "Od určitého veku o tom asi premýšľa každý. Po päťdesiatke je hranica, kedy väčšinou chlapi zistia, že nič netrvá večne, ani láska k jednej slečne, a že všetko má svoj čas, "povedal podľa týždenníka Sedmička Trávníček.

Žbirka zápasí s vážnou chorobou a ruší koncerty! Manželka prehovorila
Slovensky spevák Miro Meky Žbirka (66) na poslednú chvíľu zrušil vystúpenie na 23. narodeninách televízie Markíza. Dôvodom je choroba, ktorá ho trápi už niekoľko rokov a podľahla jej aj jeho matka. Čítať ďalej
17 | 08 | 2019 | Aneta Leitmanová


"Z toho sa zľaknú, potom sa otriasť, povedia si, že život ide ďalej - avšak tá myšlienka už v hlave je, takže niektorí, ktorí sa veľmi boja smrti, sa napríklad znenazdajky stanú vzornými kresťanmi. Ja si myslím, že začnú byť bigotní, že majú strach zo smrti, pretože zdravý, silný človek to nevie prijímať. Ani vo sne ho nenapadne, že by mohol byť raz koniec všetkého, že potom už nie je nič, "pokračoval herec.

Spoveď zúfalej Dary Rolins: Strach, smútok aj výčitky! Čo sa stalo?
Fanúšikovia Dary Rolins (46) skrátka nebudú mať nikdy pokoj. Najprv sa báli, že speváčke je smutno bez chlapa, teraz sa o ňu trocha obávajú aj kvôli novému príspevku na sociálnych sieťach, kde spomína smútok aj strach! Kvôli... Čítať ďalej
17 | 08 | 2019 | Aneta Leitmanová


Vedľa detí si ľudia často viac uvedomujú, ako rýchlo čas plynie. Pre Trávníčka je syn spoľahlivým barometrom, s ktorým si uvedomuje, že sa bohužiaľ nedožije jeho mladosti. "Je to veľká radosť a deti ti signalizujú tvoje limity, pretože rastú, rastú a ony tu budú, ale ty už nie," dodal podľa Sedmičky herec.