M. Kočner minulý rok koncom januára napísal A. Zsuzsovej, že „Riško dnes oslavuje 50-ku.“ „Nepošleme nejaký darček?“ reagovala Zsuzsová. „Poslal som mu náš sledovací tím,“ dodal Kočner. Tieto zistenia priniesol spravodajský portál Aktuality.

Dôvodom pre sledovanie R. Sulíka malo byť to, že mali podozrenie, že užíva kokaín. Tieto informácie potvrdzujú výpoveď P. Tótha, ktorý vypovedal, že R. Sulíka na oslave skutočne monitoroval.

„Prekvapilo ma to predovšetkým z dvoch dôvodov. Tým prvým je, že očakávali, že sa na rodinnej oslave, kde boli 2-ročné deti aj 70-roční strýkovia, budú užívať drogy. A druhým je neinformovanosť Mariana Kočnera a Petra Tótha. Ja som totiž kokaín nikdy neskúšal,“ tvrdí Sulík pre Aktuality.

V Threeme sa objavilo aj meno opozičného poslanca za SAS Jozefa Rajtára, ktorý mal byť zaradený na Zoznam ovečiek, ktorý chcú kompromitovať M. Kočnera.

„Kua. A vieš, že som na neho zabudol... Hneď ho doplním. Len niekde potrebujem na neho splašiť mail a telefón. To by si mohla ty skúsiť,“ píše vlani 21. apríla M. Kočner a Zsuzsovej.

J. Rajtár vlani povedal, že až do zadržania M. Kočnera pre kauzu zmenky mal policajnú ochranu. Tvrdil, že ho chcel dať M. Kočner zavraždiť. „Povedali, že majú nahrávku, z ktorej vyplýva, že Kočner sa mohol pokúsiť objednať si moju vraždu,“ povedal vtedy pre Aktuality.