Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Z údajnej komunikácie medzi Kočnerom a Zsuzsovou vyplýva, že dal sledovať Sulíka, padlo aj meno Rajtára
Zdielať na

Z údajnej komunikácie medzi Kočnerom a Zsuzsovou vyplýva, že dal sledovať Sulíka, padlo aj meno Rajtára

BRATISLAVA / Ďalšie informácie z údajnej mobilnej komunikácie medzi Marianom Kočnerom a Alenou Zsuzsovou priniesli Aktuality.sk. Potvrdzovali by výpoveď Petra Tótha, že na pokyn Mariana Kočnera sledoval predsedu SaS Richarda Sulíka, a to na oslave jeho päťdesiatky v januári 2018.

Podľa portálu Aktuality.sk vraj Sulíka na oslave sledoval preto, že tam očakával užívanie kokaínu. Zsuzsová sa údajne pýtala Kočnera, či nepošlú nejaký bomba darček. Podľa Aktualít sa v komunikácii objavil aj Jozej Rajtár, ktorého chceli doplniť na pripravovaný Zoznam ovečiek. Mal to byť zoznam ľudí, ktorí Kočnerovi znepríjemňovali život a ktorých by chcel kompromitovať. "Na moje 50. narodeniny som prakticky pozval celú moju rodinu. Všetkých mojich strýkov, tety, bratrancov, vnúčatá z druhého kolena. Veľmi ma prekvapilo, že ma Marian Kočner nechal sledovať, úplne absurdné. Veľmi ma prekvapuje, že Marian Kočner, o ktorom som si myslel, že je tak dobre informovaný, nevedel, že kokaínu som sa v živote nedotkol," uviedol predseda SaS Richard Sulík. 

Údajná komunikácia medzi Marianom Kočnerom a Alenou Zsuzsovou odhalila aj to, že Zsuzsová mala Kočnerovi pomáhať pri získavaní podpisov pre jeho pripravovanú politickú stranu Cieľ. Pozrite si reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy