Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2019, 18:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Mladý slovenský talent Osem rapuje do klavíra. Je neschopné decko, čo sa hrá s hudbou

HUDBA
Uložiť Uložené

V novinke Osem dokazuje, že mu nerobí problém osedlať ani vážnejšiu hudobnú produkciu od Hoodiniho.

 

Osem síce už dávno nie je na slovenskej rapovej scéne nováčikom, v súvislosti s jeho vekom patrí medzi novších reprezentantov. Na rozdiel od veľa kolegov však búra zaužívané stereotypy toho, ako si mladú krv v súčasnosti väčšina fanúšikov predstavuje. Hudobne aj vizuálne. 

Len nedávno nakladal s chytľavým refrénom v skladbe Dokonalosť a dnes sme sa dočkali protipólu Čierny Býk, o ktorý sa rovnako producentsky postaral Hoodini.

Tentokrát ide o výrazne vážnejšiu záležitosť, aj keď, lyricky si dáva Osem záležať vo väčšine tvorby rovnako. Samozrejme, za sprievodu klavíra jeho slová vynikli ešte o čosi viac. Dozvedáme sa čosi viac o jeho ceste, názoroch na kolegov a pohľade na rapovú hru. Dočkali sme sa aj jednoduchého čiernobieleho vizuálu od Double J priamo zo štúdia. 

Odporúčané
Mladý slovenský rapový talent Osem je schopný zlomiť si pri rapovaní sánku Mladý slovenský rapový talent Osem je schopný zlomiť si pri rapovaní sánku 24. júna 2019, 8:35
Domov
Zdieľať
Diskusia