Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Hororová nehoda na kruhovom objazde: Vodič stratil kontrolu nad BMW, traja mŕtvi!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Daily Mail)

PETERBOROUGH - Ku strašnej nehode došlo ešte koncom júla v anglickom meste Peterborough v grófstve Cambridgeshire. Na kruhovom objazde, ktoré sa zároveň využíva ako odpočívadlo, vodič prichádzajúceho vozidla stratil nad ním kontrolu a prevrátil sa na strechu. V tom čase sa v aute okrem neho nachádzali ešte ďalší dvaja ľudia, všetci zahynuli.

Britská polícia vyšetruje tragickú nehodu, ktorá sa odohrala 29. júla okolo jedenástej hodiny večer na kruhovom objazde na ceste A11339. Momentálne vedia len to, že auto odbáčalo z cesty A11339 na "kruháč", aby tu na chvíľu zastavilo. Vodič nad svojím BMW ale z nejakého dôvodu stratil kontrolu a narazil do bariéry. V aute viezol ešte ďalších dvoch ľudí všetci boli na mieste mŕtvi. Ide o Alžírčana menom Tahar Dahmri (†50), Libanončana Hussaina Ali Mansoura (†25) a Maročana Abdula Ounaha (†30). 

VIDEO Hororová nehoda na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daily Mail)

Polícia zatiaľ nepozná presné okolnosti incidentu, žiada preto očitých svedkov, prípadne vodičov, ktorí ho majú zaznamenaný na palubnej kamere, aby sa prihlásili. Pred pár dňami sa ozval Thomas Howlett (32), ktorý stál práve na červenej neďaleko kruhového objazdu, keď došlo k nehode. Počul škrípanie pneumatík a následne hlasný náraz. Keď dorazil na miesto, videl ležať na tráve jedného muža, zvyšní dvaja boli v aute. Všetci boli v bezvedomí. "Úplne som sa triasol, došlo mi zle. Bol som úplne v šoku," prehovoril mladík s tým, že keby bol len o pár metrov bližšie, BMW by zrejme narazilo do nich. 

Nehoda na východe: Ján (20) sa nadrogoval a sadol si za volant, zabil si sestru, otca aj manželov

Dodal, že videl, ako mužom podáva prvú pomoc policajtka, ktorá práve išla okolo. Privolaní záchranári však už mohli konštatovať len smrť. Cesta bola uzavretá až do deviatej hodiny nasledujúceho rána. 

Viac o téme: Kruhový objazdAutonehodaPeterborough
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu