ŠPEHOVAL AJ SULÍKA: Kočner mu na oslavu 50. narodenín poslal namiesto darčeku Petra Tótha
18 | 08 | 2019 I Peter Bachan

Aktuality.sk píšu o tom, ako správy medzi Marianom Kočnerom a Alenou Zsuzsovou cez aplikáciu Threema potvrdzujú výpoveď jeho niekdajšieho spoločníka Petra Tótha, že na pokyn Mariana Kočnera sledoval predsedu SaS Richarda Sulíka.


K téme čítajte viac:

KOČNER: "Dám reklamu na Hlavné správy aj na budovu Technopolu. Slniečkárov dzigne.“ Tie to označili za "podlosť"
O tom, ako Marian Kočner šíril svoje myšlienky cez spravodajské weby, píše Denník N. Čítať ďalej
16 | 08 | 2019 | Peter Bachan


„Riško dnes oslavuje 50tku,“ napísal 27. januára 2018 Kočner Zsuzsovej.  „Nepošleme mu nejaký bomba darček?“ reagovala Zsuzsová. „Poslal som mu náš sledovací tím,“ dodal Kočner.

Tieto správy podľa Aktualít potvrdzujú výpoveď Petra Tótha, ktorý pre Kočnera sledoval novinárov, vrátane zavraždeného Jána Kuciaka.

Tóth pred políciou vypovedal, že Sulíka naozaj na tej oslave monitoroval, keďže očakával, že sa tam bude užívať kokaín.

„Prekvapilo ma to predovšetkým z dvoch dôvodov. Tým prvým je, že očakávali, že sa na rodinnej oslave, kde boli 2-ročné deti aj 70-roční strýkovia, budú užívať drogy. A druhým je neinformovanosť Mariana Kočnera a Petra Tótha. Ja som totiž kokaín nikdy neskúšal,“ citujú Aktuality.sk Sulíka.

NOVÉ "KOČNEROVINY": 600 strán správ so Zsusovou, konšpirácie či oslovovanie "boss" stále nie sú všetko!
Ďalšie časti komunikácie medzi Marianom Kočnerom a Alenou Zsuzsovou cez aplikáciu Threema dnes zverejnil Denník N. Čítať ďalej
14 | 08 | 2019 | Peter Bachan


V Kočnerovej Threeme sa mal objaviť aj poslanec za SaS Jozef Rajtár.

"Toho chce Zsuzsová doplniť na pripravovaný Zoznam ovečiek, čo je podľa kontextu zoznam ľudí, ktorí Kočnerovi znepríjemňujú život a ktorých by mohol mať záujem kompromitovať," píše sa v článku. Nasledujúce citácie sú komunikáciou z Kočnerovej Threemy, ktorú majú Aktuality.sk k dispozícii.

CHARAKTER DÁME PREČ: Bugár takmer rok a pól klamal o stretnutí s Kočnerom. Najvyšší čas baliť kufre!
Aktuality.sk dnes ráno zverejnili nové informácie z komunikácie Mariána Kočnera a Aleny Zsuzsovej, ktoré sa týkajú predsedu koaličnej strany Most-Híd Bélu Bugára. Čítať ďalej
15 | 08 | 2019 | Peter Bachan


"„Kua. A vieš, že som na neho zabudol... Hneď ho doplním. Len niekde potrebujem na neho splašiť mail a telefón. To by si mohla ty skúsiť,“ píše 21. apríla 2018 Kočner.

„Do p..e. On ide po tebe jak po udenom, ešte aj kričí, že ho chceš zabiť a ty na neho zabudneš?! Chudák, keby to tak vedel, že ho máš až tak fpi.i, že aj zabúdaš, že existuje,“ reaguje Zsuzsová.

„Do basy pôjde. Za vydieranie,“ dodáva Kočner. „Za vydieranie koho? Až taký sprostý byť nemôže, či?“ pýta sa Zsuzsová. „Mňa,“ píše Kočner.

„Ja sa z toho poj...m. To ti jak napadlo?“ „Keď všetko klapne a pandle budú poslúchať, tak do 2 týždňov ho máme na udici. Inak to nejde,“ chváli sa Kočner. „Veď sa ťa bojí jak čert kríža. To fakt?! Super!“ podporuje Zsuzsová Kočnera. „Viem, kto ho pasie,“ uzatvára debatu Kočner."

Rajtár už predtým hovoril, že ho mal chcieť dať Kočner zavraždiť. „Povedali, že majú nahrávku, z ktorej vyplýva, že Kočner sa mohol pokúsiť objednať si moju vraždu,“ povedal vtedy pre Aktuality.sk.

Kočner chcel Moniku Jankovskú ako ministerku spravodlivosti. Jej meno sa spája s nejednou kauzou
Sudkyňa Monika Jankovská, ktorá teraz pôsobí na ministerstve spravodlivosti ako štátna zástupkyňa, popiera, že by bola v kontakte s Marianom Kočnerom, píše Denník N. Čítať ďalej
15 | 08 | 2019 | Peter Bachan