Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ibrahimovič opäť úradoval, potiahol oslabený tím. V akcii aj Greguš a Rusnák

Zlatan Ibrahomovič strelil v druhom zápase zámorskej MLS za sebou dva góly. Hviezdny švédsky futbalista zaznamenal v tejto sezóne 20 presných zásahov v 21 stretnutiach a vyšvihol sa na druhú priečku v tabuľke kanonierov.

18.08.2019 12:05 , aktualizované: 14:59
debata
Zlatan Ibrahimovič počas zápasu so Seattlom. Foto: Reuters, Jake Roth
Zlatan Ibrahimovič Zlatan Ibrahimovič počas zápasu so Seattlom.

Jeho tím Los Angeles Galaxy remizoval so Seattlom 2:2. Takmer celý zápas hral v oslabení, keďže v 6. minúte dostal červenú kartu Daniel Steres. Seattle sa ujal vedenia v 42. minúte, no Ibrahimovič ešte do polčasu hlavičkou vyrovnal.

V 65. minúte premenil penaltu po tom, ako ho fauloval protihráč v šestnástke. Kalifornský tím dokonca nebol ďaleko od zisku troch bodov, no v 82. minúte uzavrel skóre vlastný gól Jorgena Skjelvika. V Západnej konferencii patrí Galaxy tretie miesto.

Futbalisti Minnesoty United remizovali v MLS doma s Orlandom City 1:1. Slovenský reprezentant Ján Greguš odohral celý zápas a videl žltú kartu. United sú v tabuľke Západnej konferencie na druhom mieste so 42 bodmi, na suverénneho lídra Los Angeles FC strácajú 16 bodov.

Menej sa darilo Gregušovmu krajanovi Albertovi Rusnákovi, ktorého Real Salt Lake v domácom stretnutí prehral 0:2 práve s Los Angeles FC. Rusnák odohral celý zápas. Real je v tabuľke na 4. mieste, na Minnesotu stráca dva body.

debata chyba
Viac na túto tému: #Zlatan Ibrahimovič #Los Angeles Galaxy