Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #33 týždeň

Ďalší víkend a ďalšie pokračovanie dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a počítače Mac, ktorý sa nesie najmä v znamení zaujímavých hier pre iOS.

iOS

Crypt of the NecroDancer – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Hra na štýl dungeonov, no so zaujímavou požiadavkou. Môžete sa hýbať iba do rytmu muziky. Neplatí to ale iba pre vás ale aj pre nepriateľov. Z nepriateľského útoku sa tak stáva tanečná scénka ako z muzikálu. Ešte aby začali nepriatelia spievať… Za každý pohyb mimo rytmu budete potrestaný, no akonáhle sa naučíte pohybové prvky vašich nepriateľov, z hry sa rázom stane majstrovské dielo. Hra je náročná a každý dungeon je náhodne generovaný, takže pamätať si pohyby, umrieť a následne ich opakovať bude viesť k smrti hneď v úvode úrovne.

Hra Crypt of the NecroDancer je dostupná aj pre Apple TV.

[appbox appstore https://apps.apple.com/app/id1085123968]

Rebel Inc. – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Hra Rebel Inc. je od tvorov populárnej hry Plague Inc. Avšak tenktrát bude vašou úlohou stabilizovanie rozvrátených regiónov sveta prostredníctvom diplomatických a vojenských zásahov. Čaká vás zložité riešenie inflácie, korupcie, nedostatku zdrojov, riadiť musíte vojenské misie, trénovať bojové jednotky a pracovať s množstvom ďalších elementov, ktoré spolu navzájom súvisia.

[appbox appstore https://apps.apple.com/app/id1439187947]

Immortal Rogue – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Immortal Rogue je brutálna akčná hra v ktorej sa ocitnete v koži upíra, ktorý sa zobúdza raz za 100 rokov aby sa nakŕmil. Koho zabijete priamo ovplyvňuje budúcnosť a herný svet.

[appbox appstore https://apps.apple.com/app/id1448086604]

Wonder Boy: The Dragon’s Trap – 4,49€ (pôvodná cena 9,99€)

Dobrá kliatba robí dobru hru, teda aspoň to tak hovoria!
Po premenení na polo človeka, polo jaštera čelí samotársky hrdina životnej výzve. Pri hľadaní liečby na kliatbu náš zmutovaný hrdina preskúma mnoho nástrah zeme príšer a porazí mnoho drakov. Koľko premien môže jedno telo zniesť po premenách na jaštera, myš, piraňu, leva a orla. Šesť rôznych foriem nášho formu meniaceho hrdinu tvorí obsadenie tejto nekončiacej platformovej akčnej mánie.
Hra Wonder Boy: The Dragon’s Trap je dosuptná aj pre Apple TV a vyšla aj vo verzii pre herné konzoly PS4 a Xbox One a PC.

[appbox appstore https://apps.apple.com/app/id1442204561]

Construction Simulator 3– 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

V hre Construction Simulator 3 budete mať príležitosť ovládať bager alebo žeriav a vybudovať najväčšiu stavebnú firmu v širokom okolí. Najskôr začnete s menšími zákazkami pre mesto, ale postupne za zarobené peniaze kúpite pozemky a začnete stavať mrakodrapy.

[appbox appstore https://apps.apple.com/app/id1439889483]

Bloons TD 6 – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Bloons TD 6 je zábavná hra typu „tower defense“, navrhnutá tak, aby vám poskytla hodiny zábavy.

[appbox appstore https://apps.apple.com/app/id1118115766]

The Minims – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

The Minims je point to klik adnventúra, ktorá sa odohráva v minimalistickom svete Minimsov. Vašou úlohou bude zbierať rôzne predmety, vyriešiť hádanky, príbeh opisuje vnútornú cestu človeka o jeho úlohe v spoločnosti a rodine.

[appbox appstore https://apps.apple.com/app/id595662877]

Death Point – 3,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Death Point je špionážna hra plná vzrušenia a emócii ktorá sa odohráva v postapokaliptickej budúcnosti, ktorá neodpúšťa chyby a nedáva žiadnu šancu prežiť slabým. Hra obsahuje 10 misií približne s 12 hodinovým gameplayom.

[appbox appstore https://apps.apple.com/sk/app/death-point/id1169403502]

911 Operator- 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

V 911 Operator prevezmete úlohu dispečera, ktorý sa musí rýchlo zaoberať prichádzajúcimi správami. Vašou úlohou nie je len vyzdvihnúť hovory, ale aj reagovať na situáciu. Niekedy podanie inštrukcií prvej pomoci, inokedy je nevyhnutná intervencia polície alebo záchranárov. Majte na pamäti, že osoba na druhej strane linky sa môže ukázať byť otcom umierajúcej dcéry, teroristom alebo len žartom. Hra 911 Operator vyšla aj vo verzii pre herné konzoly PS4 a Xbox One a PC.

[appbox appstore https://apps.apple.com/app/id1199822686]

Titan Quest – 3,99€ (pôvodná cena 9,99€)

Titani, bohovia pred bohmi, utiekli zo svojho večného väzenia, aby vyslali skazu na zem. V tomto zápase medzi novými a starými bohmi to nakoniec budú ľudský hrdinovia, kto rozhodne o osude ľudstva. V tejto RPG hre sa budete musieť prebojovať Antickým svetom a odhaliť tajomstvá potrebné k uväznenie starých bohov.

[appbox appstore https://apps.apple.com/app/id1424977227]

Office Story – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Office Story je strategická hra, v ktorej je vašou úlohou z malej garážovej firmy vybudovať medzinárodnú spoločnosť.

[appbox appstore https://apps.apple.com/app/id717265204]

macOS

Movie Edit Pro – zadarmo (pôvodná cena 22,99€)

Movie Edit Pro je softvér na úpravu videa, ktorý vám môže pomôcť upraviť, zlúčiť a retušovať videá. Aplikácia ponúka množstvo funkcií ako: orezanie, rozdelenie, otočenie, pridanie štýlových titulkov, filtre, vloženie prechodu atď…

[appbox appstore https://apps.apple.com/app/id972430525]
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.