Dobré noviny
V jednej nemocnici naraz otehotnelo 9 sestričiek. Dnes už sú šťastnými mamičkami
Dominika Pacigová
Dominika Pacigová

V jednej nemocnici naraz otehotnelo 9 sestričiek. Dnes už sú šťastnými mamičkami

Sestričky z jednej nemocnice otehotneli približne v rovnakom čase
Sestričky z jednej nemocnice otehotneli približne v rovnakom čase — Foto: Maine Medical Center/Carly Murray Photography

Veľmi milá náhoda.

PORTLAND 18. augusta - Nemocnica v americkom meste Portland oznámila v marci veľmi milú správu. Deväť pôrodných sestier otehotnelo v približne rovnakom čase, pričom termíny mali od apríla do júla. Dnes už sú všetky šťastnými mamičkami.

Príspevok vyvolal na sociálnej sieti veľký rozruch. Mnohí ľudia im vtedy gratulovali a tešili sa z ich tehotenstva, iných zas zaujímalo, či bude mať kto pracovať. Tých nemocnica uistila, že má plán.

Tehotenstvo ich zblížilo ešte viac

Na fotografii sa nachádza osem z deviatich sestier. „Keď sme postupne prezradili, že sme tehotné, boli to veľmi šťastné momenty. Sme tu jedna pre druhú,“ povedala v marci pre CNN Erin Grenierová, jedna z pôrodných sestier.

Foto: Facebook / Maine Medical Center

Pôrody prebehli bez komplikácií a všetky sestry sú už v dnešných dňoch matkami. „Už pred tehotenstvom sme boli kamarátky, avšak tehotenstvo a samotný pôrod nás zblížili ešte viac,“ povedala mamička Lonnie Soucie.

Najmladšie bábätko má tri týždne, najstaršie 3,5 mesiaca. Tento nádherný moment zverejnila na Instagrame fotografka Carly Murray. Bolo mi potešením fotiť kolegyne, ktoré sa stali mamičkami. Videla som, aké sú si blízke," napísala na Instagrame.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It was so much fun photographing this group of 9 labor and delivery nurses from Maine! These ladies all work together and delivered their babies between April and July. I hope someday these babies know just how special the work their mama's do is. My kids are 11 and 9 now but I am still so thankful for the L&D nurses that were by my side when I delivered them ❤ It was a pleasure to photograph this group and see the special connection they have. The babies ranged in age from 3 weeks to 3.5 months! #carlymurrayphotography #maine #mainenewbornphotography #mainenewbornphotographer #laboranddelivery #birth #9 #maine #mainenurses #mainebabies #mainenewborn #portlandmaine #southernmaine #L&D #hospital

Príspevok, ktorý zdieľa Carly Murray Photography (@carlymurrayphotography),

Už ste čítali?