Halo Infinite bude mať kozmetické mikrotransakcie

Halo Infinite

Zatiaľ čo EA potvrdila, že jej nový Need for Speed neponúkne mikrotransakcie, 343 Industries nám naznačuje, že u Halo Infinite s nimi máme počítať.

Štúdio totiž vyvesilo pracovnú ponuku na vedúceho dizajnéra live prvkov. Okrem toho, že vývojár bude dohliadať na vývoj sociálnych funkcií a ďalších live prvkov, jeho náplňou práce bude dizajn post-launch monetizácie, ktorou môžu hráči vyjadriť svoje nadšenie pre hru. Znamená to teda, že Halo Infinite ponúkne mikrotransakcie. S vysokou pravdepodobnosťou to však znamená, že pôjde len o kozmetické itemy a nie o pay-2-win prvky.

343 Industries v minulosti už potvrdili, že hra neponúkne platené loot boxy a teda in-app nákupy budú transparentné. Pôjde teda o rovnaký prístup ako pri Gears 5, ktoré taktiež ponúknu priame nákupy itemov bez % šancí na ich získanie. Rovnaký prístup sa v Sea of Thieves chystá uplatniť aj Rare, ktoré chce ponúknuť napríklad zvieratká.

Gears 4 Gilded Weapons Skin Set
Gilded zbrane a skiny do Gears 5. Odomknúť ich môžete plnením úloh v starších hrách

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *