Vráti sa v Thor: Love and Thunder tento obávaný MCU záporák?

Nenechajte si ujsť

Andrej Cvik
Andrej Cvik
Mám 23 rokov a moje 4 najobľúbenejšie veci na svete sú káva a moje dve mačky. A tá štvrtá je tajná.

Keď sa k nám dostali prvé správy o filme Thor 4, nadšením sme boli celí bez seba. Vyvalilo sa nám mnoho otázok o budúcnosti Marvel vesmíru, pričom sme naozaj netušili, čo čakať. To sa zmenilo vtedy, keď Kevin Feige na Comic-Cone v San Diegu odhalil 4. fázu MCU. Vďaka tomu sme dostali lepší prehľad, spojený s oznámením mnoho vzrušujúcich projektov. Pre väčšinu fanúšikov je však stále najviac očakávaný Thor: Love and Thunder, ktorý bol potvrdený ešte predtým.

Thor: Love and Thunder
Zdroj: polygon.com

Povedomý záporák v Thor: Love and Thunder?

Na štvrtý Thor film si chvíľu počkáme… Ak je pre vás chvíľa dva a štvrť roka. Premiéra je totižto naplánovaná na november 2021. Aj napriek tomu však toho už dosť vieme o príbehu a plánovanej produkcii. Nedávno nám dokonca bolo oznámené, že Marvel Studios ani Taika Waititi neplytvajú časom a produkcia začne už začiatkom roka 2020.

Príbeh sa bude zameriavať na nášho obľúbeného Boha hromu (Chris Hemsworth), no veľkou súčasťou deja bude aj Valkryie (Tessa Thompson), ktorá si ako nová vládkyňa Asgardu bude hľadať svoju kráľovnú. Pôjde o prvú hlavnú postavu v MCU, ktorá otvorene patrí do LGBT. Navyše sa vráti aj Jane Foster (Natalie Portman), z ktorej sa stane ženský Thor.

film thor 4
Zdroj: ign.com

Hela

To však nemôže byť celý príbeh, však? Samozrejme, je tu ešte kopa vecí, ktoré nevieme. Vieme však, že hrdinovia a hrdinky budú potrebovať nejakého poriadneho záporáka, ktorý by sa proti nim postavil. A kto by bol viac vhodný než mocná Hela (Cate Blanchett)Thorova vlastná sestra.

Pri rozhovore s Yahoo Entertainment sa oscarovej herečky opýtali, ako reaguje na návrat Natalie Portman do MCU, tentokrát v úlohe superhrdinky. Blanchett povedala, že je „neuveriteľne nadšená“. A to nielen preto, lebo bola súčasťou tejto série: „Totálne som si užila všetky [Thor filmy], keď som ich pozerala so svojimi deťmi. Avšak, veľmi, veľmi sa mi páčila Captain Marvel. Bez urážky, Taika, ale asi sa mi páčila najviac zo všetkých.“

Zdroj: wall.alphacoders.com

Herečka potom dostala otázku, či sa vráti vo filme Thor: Love and Thunder, na čo poskytla takúto odpoveď:

„To je asi otázka Marvel, ale ja som tu.“

To je asi všetko. Ak ju Marvel Studios bude chcieť späť, ona sa veľmi rada vráti. Blanchett už v minulosti vyjadrila záujem zopakovať rolu Hely, a to už dlho pred oficiálnym oznámením filmu Thor 4. Aj keď osobne pochybujem, že jej postava bude do nového príbehu nejak zahrnutá, bolo by skvelé ju znova vidieť aspoň vo forme flashbacku, aký sme videli v Ragnaroku, keď si Valkyrie spomínala na vojnu s Helou.

thor: ragnarok hela valkyrie
Zdroj: pinterest.com

Cate Blanchett nie je jediná, ktorá by sa rada vrátila do MCU. Svoj záujem o zopakovanie úlohy vo filme nedávno vyjadril aj Idris Elba, ktorý sa zamiloval do postavy Heimdalla. Aktuálne to vyzerá, že každý herec by sa najradšej pretrhol, aby mal priestor v Marvel Cinematic Universe, čomu sa ani nemôžeme diviť…

Chceli by ste, aby sa Hela vrátila vo filme Thor: Love and Thunder, aj keď iba na chvíľu, prostredníctvom nejakého flashbacku? Vaše názory nám zanechajte v komentároch!

Zdroj: yahoo.com, screenrant.com, movieweb.com

Mohlo by sa ti páčiť

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -