Tohtoročné letné mesiace priniesli nečakane veľa neoficiálnych informácií týkajúcich sa pripravovaných automobilov. Doplnilo ich množstvo uniknutých materiálov a taktiež sa objavilo veľa fotografií testovacích prototypov často odhaľujúcich konkrétne detaily. O čom sa v zákulisí automobilového priemyslu momentálne šušká?

Hovorí sa napríklad o veľkom počte rôznych svetelných podpisov na chystanom Audi Q4 e-tron, ale tiež o možnosti spojenia Ingoltadtu s chorvátskou firmou Rimac. Výsledkom kolaborácie by mohla byť ďalšia generácia superšportu R8. Taktiež sa skloňuje nástupca BMW i8, elektrické SUV z dielne Bugatti či menší brat off-roadu Ford Bronco.

Mercedes-AMG sa dostal do správ v súvislosti s odložením dodávok extrémneho modelu One, ale taktiež pre testovanie špeciálu GT R Black Series. Opel sa taktiež nevyhol pozornosti. Na pretras prišla Insignia tretej generácie, ktorá je údajne plánovaná na rok 2022. Toyota si zasa získala pozornosť pre plug-in hybrid RAV4 a chystanie silnejšej verzie kupé Supra.

Informácie uvedené v článku nie sú oficiálne, automobilky ich zatiaľ nepotvrdili.

Použité fotografie sú ilustračné.