FOTO: Takto kedysi bývala Meghan v LA, dnes je dom na predaj za 1,8 milióna

Je z nej momentálne jedna z najslávnejších a najsledovanejších žien planéty. Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu však bola kedysi herečkou Meghan Markleovou. A nie je tajomstvom, že už raz bola vydatá.

18.08.2019 09:00
debata
Meghan Markle na zábere z 19. apríla 2018. Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Meghan Markle na zábere z 19. apríla 2018. Meghan Markle na zábere z 19. apríla 2018.

Práve v časoch, keď americko-kanadská herečka žila s prvým manželom Trevorom Engelsonom v Los Angeles, si toto mesto vybrala za svoju domovskú základňu. A to aj napriek tomu, že pomerne veľkú časť roka trávila na nakrúcaní seriálu Kravaťáci v Toronte.

Do Los Angeles sa však pravidelne vracala a s prvým manželom si prenajali bývanie v dome v centre Hollywoodu len kúsok od známeho Hancock Park. Nehnuteľnosť je momentálne na predaj a agentúra, ktorá má jej predaj na starosti, ju opisuje ako miesto, v ktorom zostal celkom zachovaný štýl pôvodnej obyvateľky. „Vyzerá to, akoby si len odskočila na nákup,“ píše sa na portáli Toptenrealesta­tedeals.com.

Pohľad na jednu zo štyroch spální v dome, ktorý...
Kúpeľna v dome, ktorý si kedysi prenajímala...
+9Pohľad na jednu zo štyroch spální v dome, ktorý...

Nehnuteľnosť v koloniálnom štýle, ktorú má v ponuke realitná firma The Bienstock Group, je momentálne dostupná na trhu za 1,8 milióna dolárov.

Na rozlohe bezmála 212 metrov štvorcových si bude môcť nový majiteľ užiť štyri spálne, tri kúpeľne, rodinnú izbu, obývačku s kozubom a priestorom na stolovanie. Menšia kuchyňa je údajne plná svetla a charakteristická použitím na bielo natretého dreva a mramoru. K domu z roku 1924 patrí aj garáž pre dva automobily či otvorené patio.

zväčšiť Takto vyzerá dom z roku 1924 v koloniálnom... Foto: The Bienstock Group via Toptenrealestatedeals.com
Takto vyzerá dom z roku 1924 v koloniálnom štýle, ktorý si kedysi prenajímala Meghan Markle s prvým manželom. Takto vyzerá dom z roku 1924 v koloniálnom štýle, ktorý si kedysi prenajímala Meghan Markle s prvým manželom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #prenájom #dom #nehnuteľnosť #vojvodkyňa Meghan #Trevor Engelson

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...