Cyklistické kraťasy: Máš už túto módnu vychytávku vo svojom šatníku?

Cyklistické kraťasy: Máš už túto módnu vychytávku vo svojom šatníku?
  • 18.08.2019
  • Michaela Kožáková

Vidíme ich všade. Chceme ich mať všetky. Sú pohodlné, trendy a zaujmú na prvý pohľad. Módni návrhári ich milujú, celebrity sa ich nevedia nabažiť. Cyklistické kraťasy však nie sú žiadnou novinkou. Pamätám si, keď sme ich ako deti nosili. Von na ihrisko, na opekačky do lesa alebo na školské výlety spolu s ľadvinkou. A to sme vtedy ani netušili, že raz sa tento módny kúsok vráti späť v tak veľkej sláve. Teraz si možno niektoré z vás v duchu pomysleli: prečo som ich ja len vyhadzovala. Nevadí. V obchodoch nájdete cyklistické kraťasy od výmyslu sveta. Už len vybrať tie, ktoré sa vám najviac páčia. 

Odporúčame: Tričká s vtipnými obrázkami: Jedno z nich musíš mať aj ty!

cyklistické šortky

Zdroj: Shutterstock®

Kto s tým začal?

Neuveríte, ale bola to princezná Diana, ktorá vo svojom voľnom čase rada nosila cyklistické šortky. Táto módna ikona deväťdesiatych rokov ich vkusne kombinovala s nadrozmernou mikinou a teniskami. To, čo nosila takmer pred 30 rokmi, sa v dnešných časoch opäť objavuje. To dokazuje jej prirodzený talent pre nadčasový štýl.
Princezná Diana mala naozaj štýl. Bola to práve ona, ktorá inšpirovala amerického módneho návrhára a umelca Virgila Abloha v jeho kolekcii jar/leto 2018. Tam, kde Virgil začal, potom pokračovali sestry Kardashianové. A kde tieto podarené módne hviezdy pokračovali, tam dychtivo nasledovali celé masy ich obdivovateliek. A zrazu cyklistické kraťasy boli všade, kam sa človek pozrel. Tento módny kúsok nechýbal ani v tohtoročných kolekciách najznámejších svetových značiek, ako je Prada, Fendi, MSGM, Cavalli, Marine Serre, AREA. Bella Hadid, Hailey Baldwin či spomínaná Kim Kardashian.

Ako ich nosiť?

Cyklistické kraťasy môžete nosiť v tzv. pouličnom štýle s tričkom veľkosti XXL a robustnými daddy teniskami. Alebo stavte na športovú eleganciu a oblečte si k nim športovú mikinu, pohodlné tenisky a vezmite si malú kabelku. Takisto ich môžete skombinovať s dlhšou kvetovanou blúzkou s tenkým opaskom a obuť si lodičky. K čiernym cyklistickým nohaviciam si oblečte dlhšie kárované sako a obujte si elegantné topánky. Nielenže budete vyzerať ako z módneho časopisu, ale táto kombinácia vám dodá šmrnc a iskru.

Tak čo, premýšľate, že aj vy si ich zaobstaráte? 

1 z 17

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Ľubica Šťastná 18.08.19 06:21

ĽŠ
karma
100.00

Pohodlné, trendy, ...stačí len správna kombinácia.

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 18.08.19 20:41

MC
karma
109.00

Pre mladé a štíhle slečny...

  • 0
Odpovedať

Mária Slováková 19.08.19 09:28

MS
karma
118.00

Sú pekné ale podľa mňa vhodné len na istý typ postavy.

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 19.08.19 10:37

SK
karma
114.00

na elegantno, pre mňa určite nieee....na šport áno

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 18.11.20 23:09

JK
karma
100.00

obchodoch nájdete cyklistické kraťasy od výmyslu sveta. Už len vybrať a spravne kombinovať

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní