Muža našli s ranou na hlave v pivnici, polícia vyšetruje vraždu

TA3 SITA
17.8.2019 23:41

Polícia vyšetruje vraždu 55-ročného muža v obci Belá v Novozámockom okrese. Ako potvrdila nitrianská krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, policajný vyšetrovateľ začal v prípade trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy.

Muža našli s ranou na hlave v pivnici, polícia vyšetruje vraždu
facebook.com/policiaslovakia

Keďže polícia vypočúva a zaisťuje stopy, bližšie informácie zatiaľ neposkytuje. "V prípade momentálne prebiehajú procesné úkony, preto nemôžeme verejnosti poskytnúť ďalšie informácie," uviedla Čuháková. Dodala, že prípad nahlásili polícii v noci z piatka na dnes. Muža našli v pivnici so sečnou ranou na hlave.

Ako prvý o tragédii informoval portál tvnoviny.sk. V článku uviedol, že v pivnici rodinného domu v Belej našli policajti telo mŕtveho 55-ročného muža so sečnou ranou na hlave. Privolal ich syn zavraždeného. Ten v dome otca ani brata nenašiel. Všimol si však veľa krvi. Zavraždený muž žil v dome spolu s dvoma synmi a manželkou. Jeden zo synov obete (23-ročný) je podľa informácií tvnoviny.sk psychiatrický pacient a po príchode polície nebol v dome. Neskôr sa sám vrátil a polícia ho zadržala. Aj s ďalšími rodinnými príslušníkmi ho vypočúvajú policajti v Nových Zámkoch.

V čase nešťastia manželka a druhý syn neboli doma. Miestni obyvatelia sa zhodujú, že rodina aj synovia boli vždy slušní. Niektorí sa domnievajú, že za tragédiou mohol byť aj alkohol.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok