Tajná svadba Ďurianovej exmanžela: Áno povedal tejto kráske, tretíkrát pred oltárom

Zdieľať
Libor Bouček sa oženil

Tretia svadba v jeho živote. Moderátor Libor Bouček, ktorý bol v minulosti krátko manželom Slovenky Marianny Ďurianovej je opäť v chomúte. Svadbu so svojou partnerkou, o 11 rokov mladšou Gabrielou Bendovou sa mu podarilo dokonale utajiť nielen pred verejnosťou, ale najmä médiami. S veľkou novinkou vo svojom živote sa potom pochválil na sociálnej sieti, kde uverejnil fotografiu seba a svojej manželky.

„Rodina je absolútny základ akejkoľvek spoločnosti. V ponímaní nás dvoch je to rodina, na ktorej začiatku je pevná láska muža a ženy. Rodina deklarovaná a oficiálne potvrdená aktom svadby. Rodinu vnímame ako natoľko dôležitú, že stojí za to o ňu bojovať aj vo chvíli, keď sú už ostatní skeptickí. Je to rodina, čo tvorí mestá, krajiny po tisícročia. A neviem, či by sme to mali meniť. Som nadšený, že sme dnes za účasti tých najbližších mohli byť vyhlásení za manželov. Bolo to dojemné, veselé, rodinné, jedla bolo dosť a oficiálnym partnerom a podporovateľom boli rodiny, z ktorých sme vzišli. Nebol to najkrajší deň nášho vzťahu, pretože ten ešte len dorazí. Ale tento okamih je iba začiatkom cesty. Cesty, ktorá nemusí byť vždy dláždená a z kopca. Vieme to obaja. Ale aj tak, držte nám palce. Láska je tá najväčšia sila sveta. Boučkovci – oddnes,“ napísal dojemné vyznanie čerstvý trojnásobný ženáč k fotografii s manželkou.

Dvojica si za miesto svadobného obradu zvolila Okoří, oslava, kde nechýbajú tie najväčšie české celebrity sa koná v penzióne v Čičoviciach. O bezpečnosť, ako aj súkromie tajnej svadby sa postarala ochranka, ktorá strážila aj samotnú nevestu pri príchode.  Okoří je zrúcanina, ktorá dotvárala romantickú svadbu naozaj dokonalo. Miesto pre oslavu si zvolili rovnaké, ako to bolo v prípade Jakuba Prachařa a Agáty Hanychovej. Na svadbe nechýbal ani kamarát Boučka Leoš Mareš s manželkou Monikou, Jiřina Bohdalová, alebo kolega z rádia Patrik Hezhucký. V minulosti bol okrem Ďurianovej ženatý aj s právničkou Janou, no ich manželstvo stroskotalov po 5 spoločne prežitých rokoch. Číslo päť bolo zaujímavé aj v prípad ezväzku s Mariannou Ďurianovou. S tou mu to v manželstve totiž vydržalo presne 5 mesiacov. Snáď už tentoraz trafil pri výbere životnej partnerky Bouček do čierneho.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom