Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Silné vyznanie Dary! Šialene jej chýba láska jej života!
Zdielať na

Silné vyznanie Dary! Šialene jej chýba láska jej života!

Archívna reportáž

Nielen rozchod, ale aj odlúčenie, hoci len na krátky čas, dokáže človeku "trhať" srdce. Také stavy teraz zažíva Dara, ktorá je na pár dní sama, bez svojej najväčšej lásky.

Ak by si niekto myslel, že je reč o nejakom mužovi, omyl. Pre väčšinu žien, ktoré sa stanú matkami, je od toho momentu najväčšia životná láska daná už navždy. Dara nie je výnimkou.

"Viem, že nie je iba moja, ale keď na ňu myslím, čo sa deje aj teraz, pretože je na športovom tábore a chýba mi, som šťastná, že existuje," píše mama, ktorej chýba 11-ročná dcérka. Jej otcom je hudobník z kapely Wohnout, Matěj Homola.

Dara dobre vie, čo je to smútok:

K text patrí fotka zasnenej Loly s odrazom tváre vo vode. Akoby sa pozerala na svoju mamu, ktorej je priam kópiou.  "Chcem byť ten odraz vo vode! Aby som bola vždy s ňou, pri nej. V dobrom, v zlom, keď jej bude smutno, bude sa trápiť, bude potrebovať pomôcť, poradiť, zachrániť," pokračuje v krásnom materinskom vyznaní Dara.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tá fotka..ten odraz??ONA:). Viem, že nieje iba moja, ale keď na ňu myslím- čo sa deje aj teraz, pretože je na športovom tábore a chýba mi- som šťastná, že existuje?. Že ju mám. A že je v nej môj “obtisk”??. (rovnako ako Matejov, of course:). Chcem byť ten odraz vo vode! Aby som bola vždy s ňou...pri nej. V dobrom, v zlom, keď jej bude smutno, bude sa trápiť, bude potrebovať pomôcť, poradiť, zachrániť. Viem, že to nieje možné. A viem, že bude aj smutná, bude sa trápiť, bude potrebovať objať a ja tam nebudem...?Viem, že sa to stane, aj TO ju čaká. Nás:). Ten strach a pocity výčitiek, že tam niesom, keď ma potrebuje. Aj také momenty prídu. To všetko sa stane aj preto, aby z nej raz vyrástla silná žena, ako jej mama??, ktorá bude fňukať, že jej chýba zase to JEJ dieťa, užívajúce si prázdniny v športovom tábore:))????? #LolaĎalekoMiNeuleť #mojalaska #mojevsetko❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

"Aby z nej raz vyrástla silná žena, ako jej mama, ktorá bude fňukať, že jej chýba zase to JEJ dieťa, užívajúce si prázdniny v športovom tábore," ukončila s vtipom Dara. Laury, s ktorou má skutočne skvelý vzťah a cestujú spolu po svete, sa uvidí už o pár dní a materinský splín pominie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie