Zlodeja podobného hercovi Schwimmerovi odsúdili na 9 mesiacov väzenia

Deväťmesačný trest väzenia za krádež a podvod vymerala vo štvrtok britská sudkyňa Sara Doddová mužovi nápadne podobnému americkému hercovi Davidovi Schwimmerovi, známemu predovšetkým vďaka úlohe paleontológa Rossa Gellera zo sitkomu Priatelia. Informovala o tom agentúra AP.

17.08.2019 14:00
David Schwimmer Foto: ,
Herec David Swimmer síce nič neukradol, ale prípad so zlodejom podobným práve jemu postrehol. Dokonca si na jeho margo zavtipkoval.
debata

Abdulaha Husseniho odsúdili za to, že vlani použil odcudzenú bankomatovú kartu, aby vykonal alebo sa pokúsil o vykonanie podvodných nákupov v meste Blackpool ležiacom na severozápade Anglicka. Usvedčený bol z jedného prípadu krádeže a štyroch prípadov podvodu, ktorých sa dopustil tým, že sa vydával za niekoho iného.

Husseni sa stal známym vďaka záberom z bezpečnostnej kamery, ktoré zverejnila britská polícia. Zachytila ho pri tom, ako z reštaurácie v meste Blackpool vynáša kartón plechoviek. Videozáznam sa následne začal šíriť medzi používateľmi sociálnych sietí. Tí si všimli, že hľadaný zlodej sa nápadne podobá na paleontológa Rossa Gellera, ktorého v seriáli Priatelia stvárnil David Schwimmer.

Na rozruch okolo videa reagoval aj samotný herec. Scénku z bezpečnostnej kamery s humorom parodoval, keď na svojom účte Twitteri zverejnil video, na ktorom on sám náhlivo odchádza z obchodu v New Yorku s náručou plnou plechoviek piva.

K videu vtedy dopísal: „Policajti, prisahám, že ja som to nebol. Veď vidíte, že som bol vtedy v New Yorku.“ Blackpoolskej polícii zároveň poprial veľa šťastia pri vyšetrovaní.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #zlodej #podoba #David Schwimmer

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...