Najprv som ju odmietal, prezradil Brian Austin Green o sexy manželke

Kedysi patrila jeho manželka medzi najsexi ženy planéty. Herec Brian Austin Green však o herečke Megan Foxovej prezradil, že ju najprv odmietol.

17.08.2019 10:00
debata
Herec Brian Austin Green. Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Herec Brian Austin Green. Herec Brian Austin Green.

Hrdina zo seriálu Beverly Hills 90210 sa v rozhovore pre rádio KFC vyznal, že v roku 2004, keď sa zoznámil s Foxovou, sa ich láska takmer nezačala. „Bol som čerstvo po rozchode a v tom čase som skrátka nehľadal ďalší nový vzťah,“ uviedol Green.

Na adresu svojej zákonitej polovičky a matky jeho dvoch detí však priznal, že bola „veľmi nástojčivá“. „Je to vtipné, lebo najprv som ju odmietal s tým, že nechcem žiaden vzťah a ona mi na to povedala, ja idem s tebou na rande,“ opísal situáciu herec.

Herečka Megan Fox a jej manžel Brian Austin Green. Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Megan Fox Herečka Megan Fox a jej manžel Brian Austin Green.

Pre Greena bolo údajne najpríjemnejšie, keď začal s Foxovou randiť, že boli obaja v anonymite. Herečku totiž preslávil až prvý film zo série Transformers a ten prišiel do kín až v roku 2007. „Mohli sme sa prechádzať ulicami počas víkendov a nikto si nás nevšimol. V tom čase to bolo skutočne ľahké a príjemné,“ komentoval Green.

Neskôr sa práve z Foxovej stala medzinárodná hviezda a šušká sa, že práve jej sláva spôsobila, že vo vzťahu dvoch hercov nastali problémy. Dvojica sa dokonca na čas rozišla. Potom sa však k sebe vrátili a tvoria rodinu dodnes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Megan Fox #Brian Austin Green #odmietnutie

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...