Domov » Žurnál+ » Autor: Jana Štalmachová

Žurnál+

PRÍBEH MARGIFASHION

Jana Š. » Blogy / 2019-08-17 07:00:02 /  3 komentáre / 44 lajkov

Sme značka, sme MARGIFASHION a máme pre vás šatník šitý na mieru. Na Sashe pôsobíme už pár rokov. Niektoré z vás sa stali našimi stálymi zákazníčkami. Napriek tomu by som vám rada v dnešnom článku predstavila, kto vlastne sme a čo ktorá robíme.

Som tá, ktorá sa k Vám pravidelne prihovára. Áno, tá ktorá vymýšľa, tvorí a často mudruje. Bol to len koníček, avšak dnes to už beriem ako súčasť seba samej. Volám sa Jana a stojím za značkou MARGIFASHION.

Ona je tá, ktorá dokáže kus latky premeniť napríklad na šaty, ktoré z vás spravia bohyňu. Denne sadá za šijací stroj a vďaka nej dnes môžete mať šatník šitý na mieru. Jej meno je Margita a ja som hrdá na to, že je mojou mamou.

Spolu tvoríme #margifashionteam a toto je náš príbeh...

Na začiatku príbehu je malé krajčírstvo na východnom Slovensku v meste Bardejov. Jeho založenie sa datuje od roku 1995, kedy som ja navštevovala ešte základnú školu. Do môjho povinného čítania už v tej dobe patrila Burda a svoj voľný čas som trávila v salóne, kde som nasávala atmosféru tvorby oblečenia. O pár rokov neskôr nastala doba „fast fashion“. Celý módny priemysel nabral na obrátkach a nám sa z tej rýchlosti už točila hlava.

Preto sme sa v roku 2015 rozhodli trochu spomaliť a vytvorili značku MARGIFASHION, ktorá nielen podporí „slow fashion“, ale tiež bude k zákazníčkam pristupovať individuálne. Tvoríme oblečenie, ktoré je ženské, nadčasové, ale hlavne šité na mieru. Pretože každá z nás je iná, výnimočná, má rada niečo iné a niečo iné jej svedčí.

Naša prvá kolekcia bola zameraná na denim. K denimovej sukni, nohaviciam a šatám postupne pribudli ďalšie modely šiat, sukní, sák i kabátov. V každom období sa snažíme priniesť niečo nové, aktuálne, avšak vždy v limitovanom množstve. Každý náš kúsok nesie svoj vlastný príbeh, o ktorom sa okrem iného môžete dočítať i žurnáli MARGIFASHION. Verím, že si z našej ponuky vyberiete. A nebojte sa nám napísať svoju predstavu napríklad o šatách svojich snov.

Foto: Peter Čegiň

Komentáre

MirianaOli Nech sa Vám vo všetkom dobre darí:)

2019-08-19 08:35:52

MargiFashion Ďakujeme @MirianaOli :)

2019-08-19 10:30:281x

AlexCarnicka máte krásne veci - a krásne fotky :-)

2019-09-13 12:24:39

Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.

Vecičky nájdete

V žurnáli sú spomínané:

 - Exkluzívna plisovaná sukňa - 10719377_Exkluzívna plisovaná sukňa by MargiFashion
 3 komentárov
 Páči sa 63 ľudom
55 €

TOP Žurnál - Týždeň

Najlepšie žurnály posledného týždňa TOP žurnál mesiac »

TOP Žurnál Mesiac

Najlepšie žurnály mesiaca

Viac »
Kompletná hitparáda žurnálov »