YouTube Music Premium a YouTube Premium pre študentov za nižšiu cenu

YouTube ponúka na Slovensku pre svoje nedávno spustené služby študentské tarify. Vysokoškoláci si ich tak môžu predplatiť za zvýhodnené ceny.

S mesačným predplatným získajú študenti prémiové funkcie: počúvanie hudby na pozadí, bez reklám s možnosťou sťahovania skladieb a albumov do offline režimu. 

Vďaka pokročilému vyhľadávania s využitím strojového učenia dokáže služba vyhľadávať aj bez toho, aby používateľ zadal presné meno skladby, albumu či interpreta. YouTube Premium a zahŕňa aj prístup k programom a filmom v rámci kanála YouTube Originals.

Obe služby sú dostupné pre študentov slovenských univerzít a vysokých škôl za znížené študentské tarify, pričom YouTube Music si môžu predplatiť za 2,99 eur mesačne a YouTube Premium za 4,19 eur mesačne. 

Pre získanie cenovo zvýhodených služieb treba navštíviť stránky youtube.com/musicpremium/student a youtube.com/premium/student. Používateľom bude táto možnosť v rámci aplikácie YouTube Music Premium a YouTube Premium nabiehať postupne.

Obe služby ponúkajú overenie študentského statusu spoločnosťou SheerID. Na stránke YouTube Pomocníka nájdu študenti informácie, ako skontrolovať, či má ich škola k dispozícii študentské tarify. Na Slovensku by nárok na zľavu mali mať študenti väčšiny miestnych vysokých škôl. 

Bežná cena individuálneho mesačného predplatného YouTube Music je 5,99 eur, za rodinné predplatné pre päť členov zaplatíte 8,99 eur. Pre YouTube Premium platia nasledovné ceny: individuálne 7,19 eur, rodinné 10,19 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu