Podarí sa jej uloviť divákov? JOJ predstavila jesenné ťaháky
17.8.2019 00:00
akt. 11.08.2020 06:11

Podarí sa jej uloviť divákov? JOJ predstavila jesenné ťaháky

2fotky v galérii
Trhlina Zdroj: Trhlina / Facebook
Uložiť článok
Po televízii Markíza predstavila svoje najväčšie programové ťaháky, s ktorými chce na jeseň loviť divákov aj konkurenčná TV JOJ.

Už o pár týždňov príde na obrazovky seriálová novinka Delukse, ktorú sľubovala JOJ-ka už dávnejšie. Tvorcovia o svojom výtvore hovoria ako slede vtipnej akcie, humorných dialógov a veľkých hereckých mien. Medzi nimi nájdu fanúšikovia Zuzanu Fialovú, Richarda Stankeho, Alexandra Bártu ale aj Gabrielu Marcinkovú či Dominiku Žiaranovú a Ľuba Kostelného.

Dej Delukse sa odohráva v päťhviezdičkovom hoteli, v ktorom sa síce môže dobre bývať ale už oveľa horšie pracovať. Aj vďaka tomu však diváci budú svedkami množstva bizarných situácií, ktoré by mali poštekliť ich bránicu.

Novinkou budú aj seriáloví Hrobári, ktorí sa majú tiež niesť na komediálnej vlne. A to napriek nie práve optimistickému názvu. Hlavnými hrdinami je totiž rodina Pipasíkovcov, ktorí sa živia tak, ako už názov seriálu prezrádza. Pochovávanie je však pre nich viac než len práca a preto sa snažia splniť každé želanie svojich klientov.

Do hlavných úloh tvorcovia obsadili známe mené ako Zuzana Mauréry, Csongor Kassai, Jiří Langmajer, Robo Jakab, Ľubomír Paulovič a Jana Oľhová.

Za sklom bude mimoriadne mrazivo

Mimoriadnu pozornosť na seba ale pritiahne aj tretia séria kriminálneho seriálu Za sklom. Už predchádzajúce dve série voľne čerpali z aktuálnych politických udalostí a teraz tvorcovia ešte pritvrdia.

Dej tretej série Za sklom sa totiž bude opierať aj o udalosti, ktoré Slovensko zasiahli po vražde investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.

Fanúšikovia už vedia, že hlavnými postavami sú vyšetrovatelia Maxo (Tomáš Maštalír) a Noro (Ján Koleník), ku ktorým sa tentokrát pridajú aj viaceré nové postavy a predovšetkým kauzy.

Na obrazovky TV JOJ sa dostane aj televízne spracovanie úspešného kinofilmu Trhlina, ktorý nakrútil režisér Peter Bebjak na základe knižného beststelleru Jozefa Kariku.

Dve časti s doteraz neodvysielaným materiálom sa na obrazovky dostanú už v septembri. Ideálne nielen pre tých, ktorí Trhlinu nestihli v kine, ale aj tí, ktorí mali po vzhliadnutí pôvodného filmu isté dejové trhliny.

Návrat talentu aj Rozborila

Na úspech dávno zabudnutej relácie Bonzáčik by zrejme chcela nadviazať aj nová talkšou TV JOJ - Čau Lujza. V nej bude nielen svojich celebritných hostí zo sveta šoubiznisu, ale aj ich potomkov, spovedať moderátorka a komička Lujza Schrameková Garajová.

Po rokoch TV JOJ oživí aj politické diskusie, keď na štvrtkové večery zaradí novú diskusnú reláciu Na hrane. Moderátorske kreslo prekvapivo zverila Michalovi Magušinovi, ktorého poznajú predovšetkým čitatelia .týždňa.

Na hrane bude naživo vysielaným diskusným súbojom dvoch politikov , ktorých budú priamo v štúdiu povzbudzovať aj ich priaznivci.

Z už známych programov sa vráti šou Česko Slovensko má talent s už známou štvorčlennou porotou Jaro Slávik, Diana Mórová, Marta Jandová a Jakub Prachař. Po minulom ročníku sa nemení ani moderátorske duo David Gránský a Lujza Garajová Schrameková.

O svoju dávku zábavy, respektíve emócií neprídu ani priaznivci takých šou ako Inkognito či V siedmom nebi.

Pridajte si Aktuality do svojho kanála správ Google.