Slovenský hokejista sa má: Doma má sexicu s dokonalým zadkom!

Zdieľať
Ivana Surovcová

Slovenský hokejista Marián Gáborík sa rozhodne nemá zle. Jeho manželkou je totiž sexy tanečnica Ivana Surovcová, dnes už Gáboríková, ktorá patrí k najsexy ženám slovenského šoubiznisu. To, že má dokonalú postavu dokazuje aj počas ich dovolenky, ktorú si dvojica momentálne užíva.

Obaja spoločne vyrazili do Chorvátska, kde si užívajú zaslúžený oddych na jachte, plávu v mori, či pádlujú na paddleboarde. A práve na ňom predviedla Ivana nielen krkolomný cvik, ale aj dokonalé pozadie. Obaja sú tak aj po dvoch rokoch manželstva stále rovnako zaľúbení a spoločné chvíle si užívajú ako sa patrí.

Ako si vlastne pani Gáboríková udržuje dokonalý vzhľad a postavu? „Snažím sa jesť pravidelne a v malých množstvách. Vyhýbať sa cukru, múke a mliečnym kravským výrobkom. Nie vždy sa mi to samozrejme podarí. Je to skutočne náročne. V prvom rade to robím pre svoje zdravie, a nie preto aby som schudla. Diéty pre mňa neexistujú, je to skôr o zdravom životnom štýle,“ prezradila kedysi v rozhovore tanečnica.

Okrem toho neustále športuje, behá, chodí do fitka a tak jej postavičku môže závidieť nejedna žena. Aj vďaka tomu patria obaja k najkrajším párikom slovenského šoubiznisu. Gáborík je momentálne stále zranený, ale na odchod do hokejového dôchodku ešte nepomýšľa a chce sa do NHL vrátiť. „Robím všetko preto, aby som sa vrátil. Stále to však nie je tak, ako by som si predstavoval. Predsa len, cvičím, rehabilitujem a snažím sa dať dokopy. Je to ale ako na hojdačke, raz je to dobré a potom zase nie. Takže uvidíme, ako to bude pokračovať. Samozrejme, ešte by som si rád zahral, ale nie je to teraz v mojich rukách,“ povedal v rozhovore pre Aktuality.sk.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom