Kiskova vojna s expremiérom pokračuje: Tajomstvo rozhovoru po Ficovom páde!

Zdieľať
Fico s Kiskom

Nemohli si prísť na meno už počas ich vládnutia, vzťahy na bode mrazu majú aj dnes. Reč je o expremiérovi Robertovi Ficovi a bývalom prezidentovi Andrejovi Kiskovi. Obaja páni si už nejaký ten mesiac posielajú cez médiá poriadne ostré odkazy. A dnes prilial olej do ohňa aj samotný Kiska, ktorý otvorene prezradil to, čo mu Fico povedal krátko po svojej demisii v minulý rok. Prezradené tajomstvo ich rozhovoru rozhodne predsedu Smeru nepotešia. Podkopávajú totiž nielen jeho dôveryhodnosť, ale aj autoritu predsedu vlády Petra Pellegriniho.

„Fico mi oznámil, že on bude naďalej vládnuť zo Súmračnej. Povedal mi, že nemysli si, že sa niečo zmení,“ povedal Kiska na tlačovej besede so stranami PS, Spolu a KDH. O tom, že Fico vlastne stále riadi štát a Pellegrini je iba dosadená figúrka sa vedie diskusia odkedy bol premiér vymenovaný do svojej funkcie. Veľa ľudí nielen z opozície si myslí, že skutočne dostáva premiér Slovenska iba príkazy, ktoré musí plniť a nie je absolútne autonómnym predsedom vlády. To však Fico aj Pellegrini popiera. Reakcia na Kiskove slová navyše na seba nenechala dlho čakať.

„Na zúfalé výkriky podvodníka Andreja Kisku nebudeme reagovať,“ reagoval pre hnonline.sk hovorca Smeru Ján Mažgút. Kde je teda pravda? To vedia zrejme iba Fico s Kiskom. Isté však je, že blížiaca sa kampaň pred parlamentnými voľbami bude poriadne ostrá a politici na sbe abudú vyťahovať zbrane najsilnejšieho kalibru.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom