Chvíľa nepozornosti a katastrofa je na svete: Súrodenci utiekli mame a toto vyviedli!

NETKY.SK • 14 August 2019, 12:21 • 2 min
Chvíľa nepozornosti a katastrofa je na svete: Súrodenci utiekli mame a toto vyviedli!

Videli ste niekedy film Postrach Denis? V tom prípade si už teraz viete predstaviť, čo sa odohralo v bavorskom meste Kulmbach po tom, čo dvaja malí bratia ušli svojej mame.

slovakia

left justify in out

Každý rodič zrejme vie, že keď nastane podozrivé ticho, je potrebné okamžite skontrolovať, čo sa deje. Istá nemecká mamička to však akosi neustriehla a doplatila na to naozaj tvrdo. Jej dvaja synovia vo veku 4 a 6 rokov si totiž urobili malý „výlet“ po okolí.

 

img

 

Chlapcom v nepozorovanej chvíli ušli z domu a za relatívne krátky čas napáchali toľko škody, že svojej mame narobili problémy na veľmi dlhý čas. Najskôr sa na niektorom zo susedných pozemkov dostali k plynovému horáku a horľavinám, pomocou ktorých sa im podarilo podpáliť prístrešok na auto. To však zrejme nemali v pláne, a tak sa snažili oheň uhasiť, pričom vodu hľadali v susedovej pivnici, ktorú kompletne vytopili.

 

img

 

Následne zozbierali rôzne náradie vrátane farby v spreji, pomocou ktorej postriekali vchod do domu, garáž aj dve autá. Jedno z nich navyše poškriabali. Ich vyčíňanie zastavila až polícia, ktorú zalarmovala sociálka po avíze istej ženy z okolia. Muži zákona malých výtržníkov odovzdali zdesenej matke, ktorej okrem problémov s pracovníkmi sociálnej služby a políciou pribudol aj poriadny účet. Za škody, ktoré jej synovia napáchali bude totiž musieť zaplatiť 15-tisíc eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies