Nová Zázračná Planéta už v predaji – Šéfredaktorka odporúča

16. augusta 2019
Zázračná planéta 5/19

Tento rok si pripomíname najväčší technologický úspech ľudstva – výstup človeka na Mesiac –, a preto sme si pripravili veľký článok, ktorý vás prevedie všetkými krokmi, ktoré museli Neil Armstrong, Buzz Aldrin a Michael Collins urobiť, aby sa zapísali do histórie.

Uvidíte dosiaľ málo videné fotografie a dozviete sa množstvo zaujímavých pikošiek.

Na svoje si však prídu aj milovníci zdravého životného štýlu – v článku o najväčších mýtoch o zdraví sa dočítate, či káva dehydruje, či antiperspiranty spôsobujú rakovinu alebo čo sa stane, ak v tele zadržiavame plyny. Skrátka neobídu ani nadšenci veľkých strojov. V článku o megastrojoch vám predstavíme kolosálne konštruktérske výtvory, ktoré pôsobia ako z nočnej mory.

Margaret Hamiltonová je žena, ktorá sa spolu so svojimi spolupracovníkmi z NASA postarala o to, aby sa výstup človeka na Mesiac skutočne zrealizoval. Práve ona v nedávnom rozhovore pre britský Guardian povedala: „Nedovoľte, aby vás ovládol strach, a nebojte sa povedať ‚neviem‛ alebo ‚nerozumiem‛ – žiadna otázka nie je hlúpa.“ Veríme preto, že aj nové číslo Zázračnej planéty zodpovie niektoré vaše otázky a spríjemní vám zvyšok leta.

Hana Čiefová


Nenechajte si ujsť každé číslo a predplaťte si časopis Zázračná planéta TU: www.sportmedia.sk

1/1
Zavrieť reklamu