Záujem Slovákov o sériu Samsung Galaxy Note 10 prekvapil

Od oficiálneho uvedenia dvojice radu Galaxy Note 10 ubehlo len pár dní, no už teraz je jasné, že u Slovákov zabodovala. Výrobca prezradil, o aký model je najväčší záujem.

Za prvých päť dní od štartu predobjednávok sa na Slovensku i v Česku predobjednalo o 67 % zariadení viac, než tomu bolo v prípade Galaxy Note 9.

Až tretinu všetkých predobjednávok tvorí Galaxy Note 10+ s 512 GB vnútornou pamäťou, záujem tak predstihol očakávania. Najčastejšie zákazníci objednávajú striebornú farbu Aura Glow (60 %), ktorá pri dopade svetla vytvátra na zadnom kryte zaujímavé dúhové efekty. Čierny variant Aura Black tvorí 40 % predobjednávok. 

Až 60 % záujemcov využilo bonusovú akciu, v rámci ktorej môžu odpredať svoje staré zariadenie a získať k výkupnej cene aj jednorazový bonus. V prípade, že odpredajú Galaxy Note 9 vo výbornom stave, konečnú cenu si môžu výrazne znížiť až o takmer 600 eur. 

Informácie o bonusovej akcii sme vám priniesli v článku Vymeňte starý Note za nový a získajte až 580 eur späť. Podrobnosti o vykupovaných telefónoch a tabletoch sú k dispozícii na stránke novysamsung.sk

Stále máte šancu zúčastniť sa na oficiálnom uvedení dvojice noviniek Galaxy Note 10 na slovenský trh a dokonca jeden smartfón vyhrať. Čo pre to musíte urobiť, sa dozviete z článku Poď s nami na oficiálne uvedenie Galaxy Note 10, možno tam jeden vyhráš.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Jan Hruska16.08.2019 - 17:07 Trvalý odkaz

Kolko ich bude aj realne predanych?

Celá diskusia 1 príspevok