Huawei ponúka zľavu až 50 % na opravu rozbitého displeja

Do polovice septembra môžete pri oprave rozbitého displeja v autorizovanom servise výrazne ušetriť. Navyše vám tam telefón zadarmo vyčistia, vymenia batériu a pridajú ochrannú fóliu.

Poškodenie displeja je nočnou morou snáď každého používateľa. Ani nalepené ochranné sklo nemusí pri páde na tvrdý povrch obrazovku úplne ochrániť. Oprava najmä v autorizovanom stredisku, kde používajú originálne náhradné diely, nie je lacná záležitosť. 

Huawei dnešným dňom spustil akciu, pri ktorej každý, kto navštívi v čase od 15. 8. do 14. 9. 2019 jedno z vybraných servisných centier, získa zľavu až do výšky 50 % z celkovej ceny nezáručnej opravy. Zoznam zariadení a cenník opráv nájdete na stránke consumer.huawei.com/sk.

Zľavu je možné uplatniť na každé zariadenie iba raz, celkovo si však môžete nechať vymeniť displej až na troch smartfónoch.

Po výmene poškodeného displeja môžete navyše získať zadarmo ochrannú fóliu vrátane jej aplikácie. V servise vám zariadenie vyčistia a v cene opravy aj máte výmenu novej  batérie (okrem modelu P20).

Akcia trvá od 15.8. do 14.9.2019. Stačí so zariadením osobne navštíviť niektoré z nasledovných servisných centier: FixServis Avion, FixServis Aupark, FixServis Bory Mall, Fixservis Centrála Relax v Bratislave alebo FixServis Mlyny v Nitre. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu