Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Hity Georgea Michaela ožijú v komédii Last Christmas, dokonca aj dosiaľ nezverejnená skladba. Pozri si prvý trailer!

  • DC

Kto by nepoznal a nemiloval jeho hity?

Dosiaľ nezverejnená 6-minútová skladba zosnulého britského speváka Georgea Michaela zaznie v novej romantickej komédii Last Christmas, ktorá je voľne založená na jeho hudbe. Film, ktorý režíroval Američan Paul Feig, bude mať premiéru v novembri. Účinkujú v ňom Emilia Clarkeová, Henry Golding, Michelle Yeohová a Emma Thompsonová.

"George Michael dával krátko pred smrťou dohromady svoj nový album. Jedna z tých skladieb sa objaví v našom filme. Je to absolútne úžasná pieseň a som nadšený, že svet ju už čoskoro bude počuť. Skladba zaznie na konci filmu a postupne prejde to záverečných titulkov," uviedol Feig, ktorého v stredu citovala stanica BBC.

Film sa zameriava na mladú ambicióznu speváčku stvárnenú Emiliou Clarkeovou, ktorej idolom je práve George Michael. "Jeho hudba sprevádza jej životné osudy," dodal režisér.

“Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a záznamov zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.”

Odporúčame