VIDEO: Na cestu sa dostali tisíce kačiek, spôsobili absolútny zmätok!

NETKY.SK • 12 August 2019, 13:37 • 2 min
VIDEO: Na cestu sa dostali tisíce kačiek, spôsobili absolútny zmätok!

V Indii museli vodiči v premávke čeliť netradičnej situácii, keď vyťaženú cestu križovali tisíce zmätených kačiek.

slovakia

left justify in out

Vodiči vedia, že na ceste musia byť vždy v strehu, pretože nikdy nevieme, čo nás postretne. V indickom meste Alaphuzza sa však museli obrniť poriadnou dávkou trpezlivosti, pretože sa vďaka malej „nehode“ neďalekej farmy stali svedkami veľmi netradičnej situácie.

 

Predstavte si, že šoférujete a zrazu sa pred vami na ceste objaví kŕdeľ kačíc, ktoré si v počte tisícov kusov zmätene vykračujú po ceste. Presne takto to vyzeralo v Alaphuzze, po tom, čo sa kačky z miestnej farmy rozhodli, že si urobia menší výlet. Hromadne sa vydali von zo svojej ohrady a zaplavili miestnu komunikáciu, kde spôsobili poriadny chaos.

 

img

 

Vodičov, ktorí sa stali svedkami tohto incidentu situácia pobavila. Menej vtipné to však už bolo majiteľovi farmy a ostatným pracovníkom, ktorí sa zúfalo snažili dostať prechádzajúci sa kŕdeľ pod kontrolu a nahnať ho spať na farmu, čo bol pri danom počte naozaj tvrdý oriešok.

 

Nakoniec ale všetko dobre dopadlo, po chvíli sa farmárom podarilo operencov z cesty dostať a zaobišlo sa to bez akejkoľvek ujmy. Zranené neboli ani kačky, ani žiaden z účastníkov tejto „dopravnej“ zápchy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies