Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. august 2019

Najpopulárnejšie farby leta

Farby ako biela či ružová sa sletnou módou asi spájajú najčastejšie. Toto leto však bolo iné, prekvapivejšie auvoľnenejšie.

Najpopulárnejšie farby leta

Farby ako biela či ružová sa s letnou módou asi spájajú najčastejšie. Toto leto však bolo iné, prekvapivejšie a uvoľnenejšie. Medzi najobľúbenejšie farby sezóny sa zaradili napríklad oranžová, zelená aj modrá.

Púdrovo modrá

Chladivé odtiene pastelovo modrej sú na jednej strane svieže, avšak aj príjemne mäkké. Sú skvelou voľbou na doplnky, ale aj na celé outfity, pretože vynikne na opálenej pokožke, a pozdvihne bledú pleť.

@xeniaadonts

Žltá

Jemná alebo neónová, je to na vás. Žltá v letnom šatníku však nemohla toto leto chýbať. Pripomínala slnkom zaliate ulice, ale aj rozkvitnuté slnečnicové polia. Vďaka svojej veselosti vynikne na hravých šatách aj milých topoch.

2@collagevintage

 

Zelená

Najväčším prekvapením sezóny však bola zrejme zelená a jej mnohé podoby. Od avokádových cez hráškové až po pistáciové tóny, všetky sa infiltrovali do našich šatníkov a navyše sa aj medzi sebou kombinujú,

3@camilacoelho

 

Pastelovo ružová

Jemnučké pastely sa jednoducho k leto hodia, no žiaden z nich nedokážu vystihnúť letnú atmosféru tak, ako práve pastelovo ružová. Je nežná, hravá, ženská aj romantická, no pritom dokáže vyniknúť v akomkoľvek outfite, športovom aj elegantnom.

4@emilisindlev

 

Oranžová

Farba západu slnka dostala túto sezónu pomenovanie mandarínková. Je výrazná a energická, vášnivá no pritom zábavná. Je ideálnou voľbou pre tie z nás, ktoré majú radi zmyselnosť, no hľadajú tlmenejšiu verziu červenej.

5@_jeanettemadsen_

 

Piesková
Ak si chcete pripomenúť farbu pláží, stavte na pieskovú. Je elegantná a sofistikovaná, čo z nej robí dokonalú alternatívu k čiernej, hnedej a bielej. Jednoducho sa kombinuje s ostatnými letnými farbami a krásne na nej vyniknú kovy.

6 @handinfire

Foto: Instagram

1228

Súvisiace články