Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. august 2019

Letné outfity podľa modeliek

Ešte predtým, ako skončí leto, máme vpláne vyskúšať niekoľko outfitov. Inšpirovali nás svetové modelky, ktoré sa na svojich sociálnych sieťach podelili osvoje kreatívne looky.

Letné outfity podľa modeliek

Ešte predtým, ako skončí leto, máme v pláne vyskúšať niekoľko outfitov. Inšpirovali nás svetové modelky, ktoré sa na svojich sociálnych sieťach podelili o svoje kreatívne looky.

Elsa Hosk: Šatkový top + vzorované nohavice

Šatkový top si obľúbila aj Elsa, ktorá jeho zaujímavý, farebný vzor doplnila letnými nohavicami s potlačou Gucci loga. Eklektický outfit dýcha letnou náladou, pôsobí moderne a kozmopolitne.

Rosie Huntington Whiteley: Košeľa a saténová sukňa

Čierno-biely outfit vôbec nemusí byť nudný, dôkazom toho je Rosie a jej kombinácia bielej košele previazanej v páse a čierna maxi saténová sukňa. Elegantný, no pritom uvoľnený outfit na každodenné nosenie je na svete.

1

 

 

Taylor Hill: Romantické šaty + masívne čižmy

Len málokto si v lete obuje čižmy, no ku americkým šatníkom to akosi prirodzene patrí. Dôkazom toho je aj Taylor, ktorá ženské, ružové šaty skombinovala s členkovými čižmami.

4

 

Josephine Skriver: Biele šaty + tenisky

Josephine tiež stavila na štýlový kontrast keď biele šaty s krátkym rukávom zladila s teniskami na vyššími ponožkami. Nezabudla ani na trendy oversized slamený klobúk.

5

 

Leomie Anderson: Športové tričko + cyklistické šortky

Úplne iným štýlom zase išla Leomie, ktorá zvolila tmavé farby a športové kúsky. Čierne tričko s potlačou previazala v páse, doplnila ho čiernymi cyklistickými šortkami a masívnymi teniskami.

6

Foto: Instagram

1177

Súvisiace články