5-ročný chlapec zavolal na tiesňovú linku polície s bizarnou požiadavkou

NETKY.SK • 12 August 2019, 12:47 • 2 min
5-ročný chlapec zavolal na tiesňovú linku polície s bizarnou požiadavkou

Floridskí policajti dostali na tiesňovú linku zvláštny telefonát, takto sa zachovali!

slovakia

left justify in out

Pojem stavu núdze zrejme chápe každý inak. Obzvlášť pre deti môže byť neprekonateľným problémom napríklad chuť na pizzu. A tak, v prípade, že sú v danej chvíli odkázané samé na seba a vlastný úsudok, poradia si často veľmi netradične.

 

S podobnou situáciou sa stretli policajti na Floride. Na tiesňovú linku totiž zatelefonoval 5-ročný chlapec, ktorý tvrdil, že je hladný a chcel by si objednať pizzu. Nakoľko nedal mužom zákona k telefónu žiadneho dospelého človeka, zdalo sa, že je sám, a tak na miesto poslali hliadku, aby skontrolovali, či nie je v nebezpečenstve. Spravili však pekné gesto a po ceste mu kúpili aj pizzu.

Ako policajti uviedli, po príchode na miesto bol chlapec, ktorý telefonoval na tiesňovú linku, mierne nervózny. Uvedomoval si totiž, že neurobil správnu vec. Traja členovia hliadky mu tak vysvetlili, na čo tiesňová linka slúži a v akých prípadoch ju možno využiť.

 

Aby však vyriešili jeho „vážny“ problém s chuťou na pizzu, jednu mu priniesli. Chlapec boli policajtom za pomoc veľmi vďačný, a tak navrhol, aby sa najedli spoločne. Neštandardná situácia tak dopadla ku spokojnosti všetkých.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies