Miley Cyrus troluje Brody Jennera po bozkávaní sa s jeho ex na výlete v Taliansku

0
1444

Vyzerá, že speváčka sa po rozchode s manželom Liam Hemsworthom pohla ďalej s Kaitlynn Carterovou.

Neskrotná Miley a Liam v sobotu spoločne oznámili rozchod po nelecých ôsmich mesiacoch manželstva s tým, že sa obaja rozhodli zamerať sa na seba a svoju kariéru.

Vyzera to však tak, že speváčka zvolila prístup ,,klin sa klinom vybíja“, pretože pred spoločným vyhlásením bola videná ako sa bozkáva s Kaitlynn Carterovou. Kaitlynn nedávno ukončila manželstvo s televíznou hviezdou, Kardashianových nevlastným súrodencom Brody Jennerom.

Obe si spolu s Mielynou sestrou užívali dovolenku pri talianskom jazere Como kde svedkovia uviedli, „že sa to vôbec nesnažili zakrývať“.

,,Rozkýv loďku no nerozbi ju zlatko“, napísala ku spoločnej fotografii Kaitlynn.

Jenner fotku okomentoval a napísal:  – čo ešte – „horúce leto so ženou“.

Avšak hviezda z ,,The Hills“ Brandon na Mileyin vkus zašiel príliš ďaleko  keď pre zmenu pod fotku Liama napísal: ,,Fotka mňa a Liama ako sa držíme za ruky na pláži, už čoskoro.“

Úder vrátila komentárom: ,,@brodyjenner choď si zdriemnuť do svojho nákladiaka a schlaď sa #HotGirlSummer,“ a pridala dvoch tancujúcich emoji.

View this post on Instagram

Things have escalated. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Po rozchode sa speváčka pozerá zrejme do budúcnosti a na svojom Instagrame sa podelila s motivačným postom o zmene.

,,Nebojujte s evolúciou, pretože nikdy nevyhráte. Rovnako ako hora, na ktorej vrchole stojím, ktorá bola kedysi pod vodou, spojená s Afrikou, zmena je nevyhnutná.“

,,Život je strmý svah…ale výhľad je skvelý,“ napísala pod samotnú fotografiu.

Hemsworth bol v tomto milostnom štvoruholníku pravdepodobne jediný, ktorý sa držal pri zemi. Herec si zašiel s bratom Chrisom do zálivu v Austrálii na mrazený jogurt.

Dokonca odmietol reportéra, ktorá sa pýtal na jeho rozchod vysvetlujúc, že o tom nechce rozprávať.

Čítajte tiež: