Ktosi tu zbesnel

Marian Kočner sa vraj na výsluchu namiesto vysvetľovania obsahu svojej komunikácie s ďalšími obvinenými venoval skôr ponosám na prostredie v Leopoldove. Údajne si sťažoval, že nemôže poriadne spávať, pretože strážcovia ho neustále budia.

14.08.2019 22:00
debata (36)

Nuž, každý sa bráni, ako uzná za vhodné, na zisťovanie, či si Kočner vymýšľa aj v tomto prípade, sú tu iní. Každopádne je na zamyslenie, akú kvalitu môže mať asi spánok niekoho, kto je obvinený zo zosnovania dvojnásobnej vraždy a teraz už i z pokusu o zorganizovanie niekoľkých ďalších vrážd.

Naisto možno povedať asi len toľko, že normálny človek by pri takýchto obvineniach vôbec nepotreboval, aby ho ktosi v noci naschvál vyrušoval. Jeho spánok by bol pod psa, aj keby spal v paláci a v posteli s baldachýnom. A to hovoríme iba o obvineniach, nie o svedomí, pretože to je orgán, ktorého existencia sa zďaleka nedá predpokladať u všetkých.

Ku Kočnerovi a jeho „Ajuške“: ak sa okrem vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej preukážu aj prípravy vrážd prokurátorov Petra Šufliarskeho a Maroša Žilinku a advokáta Daniela Lipšica, bude jasné, že ktosi tu nielenže neodhadol svoje možnosti, ale doslova zbesnel.

Odhliadnuc od iných okolností vraždenie verejne činných a relatívne známych osôb v takomto rozsahu by neodsúhlasil nijaký zločinecký boss, ak by netrpel velikášskym komplexom a necítil by sa nezraniteľným. Besnota je v tomto prípade už len diagnóza navyše. Je to navyše diagnóza, ktorá z nikoho zodpovednosť nesníme. Bez ohľadu na to, ako sa mu spí.

© Autorské práva vyhradené

36 debata chyba
Viac na túto tému: #vraždy #Daniel Lipšic #Marian Kočner #Peter Šufliarsky #Maroš Žilinka #sms komunikácia Mariana Kočnera